gittigidiyor

En Çok indirilen Android Oyunları 2017 (Süper Arşiv)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

2017 Yılının En iyi Android Oyunları
Dünya genelinde bir hayli popüler olan ve günümüzde hemen herkesin kullanmaya başladığı akıllı telefonlar veya tabletler sayesinde günlük hayatımızda ki işlerimiz bir hayli kolaylaşmıştır. Bunun yanında sadece işlerimizi kolaylaştırmak ile kalmayan bunun yanı sıra eğlenceli ve keyifli vakitler geçirmemizi sağlayan en iyi Android oyunları sayesinde akıllı telefon ya da tablet kullanıcıları boş vakitlerini daha da eğlenceli bir hale getirme fırsatı bulmaktadır. Aynı zamanda yurdumuz da giderek popüler hale gelen ve günden güne bu tür uygulamaları ya da oyunları telefonlarına indirenlerin sayısı giderek artarken bu tarz oyunların da sayısı günden güne artmaktadır.

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen en iyi Android oyunları kullanıcılarına günün her anında oyun oynama fırsatı sunarken aynı zamanda dünya genelinde de farklı rakiplerle mücadele etme şansı vermektedir. Ayrıca sadece yurdumuzla kısıtlı kalmayıp dünya genelinde de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan bu oyunlar dünyanın hemen her yerinden oyunculara ulaşırken bu oyuncular arasında da yarışma fırsatını oyuncularına sunmaktadır.


En iyi ve En Çok indirilen Android Oyunları 2017

1398717481_fiske-tenisi-tennis-3d.jpg

Bu zamana kadar yapılmış olan tenis oyunlarının en gerçekçisi karşınızda. Google Play Store’ da bulabileceğiniz en gerçekçi ve en eğlenceli tenis uygulaması olan Fiske Tenisi – Tennis 3D android apk indir uygulaması bu güne kadar üretilmiş bütün tenis oyunlarını geride bırakacak nitelikte. Oyun içerisinde kullanılan grafik ve seslerin üst düzey olması oyunculara eşsiz bir eğlence sunuyor. Hızlı ve akışkan kontrol modu ile topa vurmak için yapmanız gereken tek şey parmağınızı kullanmak.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


1382550695_subway-surfers-1.15.0.jpg

Subway Surfers Tüm Sürümler full apk indir (Android Metroda Bekçiden Kaçma Oyunu)
Subway Surfers, En çok indirilen koşma oyunlarından bir tanesidir. 2013 yılında en ünlü oyun olmasının yanı sıra 2016 yılınında en çok oynanan oyunu olma başarısını gösteriyor. Oyun gerçekten harika...

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


1382550572_temple-run-2-1.5.jpg

Temple Run 2 full apk indir (Android Tapınaktan Kaçış Oyunu 2. Versiyon)
Temple Run 2, Oyunu kaçış oyunları içinde aylarca liderliğini korumuş ve şimdilerde oldukça popüler olma özelliğini korumaktadır.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



Fruit Ninja Free full apk indir (Android Tropikal meyva Parçalama Oyunu)
Fruit Ninja Free meyva parçalama oyunu. Oyunda bir ninja oluyorsunuz ve ekrandaki meyvaları çılgınca parçalıyorsunuz. Bu arada oyundaki bombalara dikkat edin. Bomba parçalarsanız ölürsünüz...

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



Angry Birds Full apk indir (Android Kızgın Kuşlar Oyunu)
Angry Birds,kızgın kuşlar oyunu domuzlara karşı savaşını sürdürüyor. Kuşları fırlatarak domuzları yok etmeye çalıştığınız oyunda oldukça çok eğleneceksiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



Temple Run full apk indir (Android Tanıpaktan Kaçış Oyunu)
Temple Run Android oyun indir adlı bu neşeli ve de sürükleyici oyunda hayatınız pahasına koşacak ve de yapabildiğiniz kadar yüksek puan yaparak dostlarınızla kapışabileceksiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1382555840_clash-of-clans-5.2.11.jpg

Android Clash of Clans Strateji Oyunu
Android cihazlarınızda oynaması eğlenceli bir strateji oyunu bakınıyorsanız kasabanızı inşa edebileceğiniz, birliklerinizi yetiştireceğiniz ve online olan binlerce başka oyuncu ile savaşabileceğiniz epik bir oyun olan Clash of Clans'ı mutlaka denemelisiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1375513091_jetpack-joyride-1.5.jpg

Jetpack Joyride full apk indir (Android ilerlemeli Savaş Oyunu)
Jetpack Joyride Android oyun indir, üzerinde çalışma yapılan bir jet çantayı sırtına geçiren kahramanın atıldığı macerayı konu alıyor.
Ünlü cep telefonu oyunlardan biri olan Fruit Ninja'nın yapımcıları aracılığıyla üretilen Jetpack Joyride, Barry isimli kahramanın atladığı macera etrafında gelişiyor.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1380899153_unnamed-3.png

Android için DEER HUNTER 2014 Oyunu apk indir
Andorid kullanıcılarını bekleyen süper 1 avcılık oyunu hemde tamamen bedava! DEER HUNTER 2014 oyunu ile ormanlarda gezinin, pusuya yatın ve de hemen ardından geyikleri bir bir vurmaya başlayın!
DEER HUNTER 2014 oyunumuz akıllı telefon işletim sistemli araçlar için oluşturulmuş oldukça göze hitabeden veya çarpıcı FPS av simülatörü oyunlarından biridir.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1375544990_vector-1.0.5.jpg

Vector full apk indir (Android Ajanlardan Kaçış Oyunu)
Vector , heyecan verici, arcade-tarzında, sistem tarafından altedilmeyen özgür 1 koşucunun mücadelesini konu olan parasız bir oyundur. Oyunda bireysel özgürlüklerin olmadığı totaliter dünyadan kaçmaya çalışan kahramı yönlendiriyorsunuz. Hedefi seni yakalayıp geri getirmek olan 'Büyük Kardeş' seni takip ederken sıradışı tekniklerini kullan; koş, sıçra, kay veya tırman... Oyun 30'dan çok seviye içerir.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


1386828621_sonic-dash.png

Sonic Dash Apk indir
Bedava şeklinde oynanabilen bir Android oyunu olan Sonic Dash, dünyanın en mükemmel süratli kirpisi ve Sega'nın yarattığı en mükemmel güçlü oyun karakterlerinden biri olan Sonic'i tablet aynı zamanda cihazlarımıza konuk ediyor.
Mobil oyunlar içerisinde büyük bir başarı yakalayan Temple Run oyunun oyun yapısını geliştirerek daha çok farklı boyutlara taşıyan Sonic Dash bize çok büyük bir eğlence sunuyor. Temple Run'daki kovalamaca söz konusu olduğunda dünyanın en muhteşem süratli kirpisinin bu alanda boy göstermemesi düşünülemezdi.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1382643703_okey-x.jpg

Okey Son versiyon apk indir (Android Okey Oyunu)
Türk insanının en çok sevdiği okey oyununun teknolojiyle en güzel birleşimi. Evde, yolda, bayırda, çayırda istediğiniz zaman oynayın.
Bu Okey oyunu online değildir. Bu Okey oyununda gelişmiş yapay zekaya karşı oynuyorsunuz. Bu sayede internet baglantisina ihtiyac duymadan oyunu oynayabiliyorsunuz ve diger oyuncularin tas atmasini beklemekle vakit kaybetmiyorsunuz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1382722732_101-yuzbir-okey-plus-2.6-ararat.jpg

101 Yüzbir Okey Plus Son versiyon apk indir (Android 101 Okey Oyunu)
- Facebook'ta 1.000.000'dan fazla kişinin oynadığı 101 YüzBir Okey Plus şimdi Android'te, hem de ücretsiz !
- 3G, Edge veya Wi-Fi üzerinden online olarak, arkadaşlarınla veya 1.000.000 ‘dan fazla Facebook kullanıcısına karşı 101 YüzBir Okey keyfini “101 YüzBir Okey Plus” farkıyla yaşa.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1382723597_batak-hd-1.56.jpg

Batak HD Son versiyon apk indir (Android HD Kalitesinde Batak Oyunu)
En popüler kart oyunlarından Batak, yenilenen grafikleri , geliştirilmiş yapay zekası, ihalesiz( koz maça ), ihaleli ve eşli oyun seçenekleri ile Google Play'de!

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383170983_tavla-plus-hepyek-1.1.jpg

Android Tavla Plus Oyunu
Tavla Plus, ister dostlarınızla ister uygulamayı uygulayan öbür oyuncularla karşılıklı bir biçimde tavla oynayabileceğiniz iyi bir uygulama. Android platformundaki en iyi tavla oyunlarından birtanesi bulunan Tavla Plus ile istediğiniz an arzuladığınız tarafta tavla oynayabilirsiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1377198741_candy-crush-saga-x.jpg

Candy Crush Saga Son versiyon apk indir (Android Aynı Renkteki Şekerleri Patlatın)
Candy Crush Saga, bir sürü oyun platformunda favori olmuş ve de tema olarak aynı renkteki şekerlerin birleştirilmesini konu alan neşeli bir yapım.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1383373208_pou-1.4.5.jpg

Pou Son versiyon apk indir (Android Sanal Bebek Oyunu)
Android yazılım sisteminin kurulu olduğu mobil aygıtlarda oynanabilen oyun her ne kadar hayvan besleme oyunu olsa da görüntü bir biçimde herhangi bir hayvana pek de benzemeyen ancak en az evcil hayvanlar kadar sevimli bir canlının beslenmesini konu alıyor. Zira bahis konusu canlı bir bit.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1385924124_hay-day.jpg

Android için Sanal Çiftlik Oyunu
Bir süre önce iOS cihazlar üstünde piyasaya sürülen aynı zamanda büyük ilgi gören sanal çiftlik inşa etme oyunu Hay Day nihayet Akıllı telefonlar üzerinde dahi yerini aldı.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383252600_cilgin-hirsiz-1.3.0.jpg

ÇILGIN HIRSIZ Son versiyon apk indir (Android Koşma Oyunlarından Bir Başkası)
Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Android kullanıcılarıyla birlikte. Oyunun gayesi verilen vazifeleri tamamlayarak daha sonraki bölüme geçmek. Oyunda yüzlerce görevi yaparken eğlenebilir, filmdeki Gru'nun Laboratuvarı ve de Gru'nun Yerleşim Alanı gibi bilinen eğlenceli mekanlarda koşuşturabilir, Minyon adı verilen karakterinizi özgün kostüm, silah ve güçlendirmelerle kişiselleştirebilir, filmin kötü karakteri olan Vektör'le ve özel olarak oyun için yaratılan bütün yeni kötülerle savaşabilirsiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387717270_stickman-soccer.jpg

Stickman Soccer Android Apk indir
Stickman Soccer çöp adamları yöneterek Android telefonlarımızda birbirlerinden eğlenceli ve hoş maçlar yapmamıza olanak tanıyan 1 spor oyunudur.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1385588662_new-star-soccer.jpg

New Star Soccer Apk indir
New Star Soccer eskilerden günümüze gelebilmiş çok kaliteli bir oyundur. Oyunda amacımız ise şu: oyun içi bir karakter oluşturuyoruz ve bu karakterin futbol yıldızı olması için çalışıyoruz.New Star Soccer'ın oynanışına gelecek olursak; daha ilk başta oyuncunun ismini, yaşını, mevkisini, ırkını, boyunu ve çok daha pek çok şeyi seçiyoruz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387706915_ski-challenge-14.jpg

Ski Challenge 14 Apk indir
Ski Challenge 14, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve de tabletleri üstünde oynayabilecekleri 3d bir kayak simülasyon oyunudur.
Kayak tahtanızı ve de ayakkabılarınızı giyeceğiniz ve ayrıca yokuş aşağı son sürat gidiyorken bir yandan da engelleri atlatmaya çalışacağınız oyun gerçekten oldukça aksiyon, heyecan ve gerelim dolu.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383587294_top-eleven-futbol-menajeri-2.12.jpg

Top Eleven - Futbol Menajeri Son versiyon apk indir (Android Futbol Menajeri Oyunu)
Top Eleven Football Manager aylık 3.400.000'den çok aktif kullanıcı tarafından Facebook üstünden oynanılan menajerlik oyunudur. Facebook'un oldukça favori oyunlarından biri olan Top Eleven'ı artık Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinden oynama fırsatına sahipsiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1385507053_traffic-racer.jpg

Traffic Racer Android Apk indir
Traffic Racer, Akıllı cihaz ve tabletleriniz üstünden oynayabileceğiniz başarılı araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. Şehirde seçtiğiniz araba ile birlikte arzuladığınız herşeyi yapmanızı sağlayan oyun gerçekten çok heyecanlı.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383684150_hill-climb-racing-1.11.0.jpg

Hill Climb Racing Son versiyon apk indir (Android En Uzağa Gitme Araba Yarışı)
Hill Climb Racing fizik kurallarından koparak değişik yarış türleri denemek isteyenlerin çok seveceği 1 yarış oyunu. Çeşitli ortam ve gezegenlerde, farklı yer yüzü ve de yer çekimlerinde, oldukça geniş sayılabilecek araç seçeneklerini kullanarak basit bir şekilde oldukça uzak mesafeye gitmeye çalıştığınız bu oyun sahip olduğu engeller vasıtasıyla oldukça zorlayıcı 1 yapıya da sahip.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1383773392_dr-driving-1.19.jpg

Dr. Driving Son versiyon apk indir (Android Araba Kullanma Oyunu)
Android için Yarış Oyunu
Dr. Parking, Dr. Driving olarak geri döndü! Dr. Driving ile sürüş keyfi sizleri çılgına çevirecek. Dr. Parking serisinin en hızlı ve de oldukça göze hitabeden versiyonu vasıtasıyla sokakları tutuşturmaya hazır mısınız?

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387664177_angry-birds-go.jpg

Angry Birds Go Apk indir
Milyonların sempatisini kazanan kızgın kuşların Piggy Island'da geçen yeni macerasına hazır olun. Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds serisinin yeni oyunu Angry Birds Go oyununda birbirinden yetenekli kızgın kuşlarla karting yarışı tekniğiyle eğlenceli dakikalar yaşayın.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383921287_real-racing-3-1.4.0.jpg

Android Real Racing 3 (En iyi Araba Yarışı Oyunu)
Real Racing 3, EA mühendisleri tarafından hazırlanan ve ayrıca Real Racing serisinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkan 1 yarış oyunu.
Android kullanıcıları adına oluşturulmuş bulunan bu sürüm için ilk önce söylememiz lazım gelen, oyunun indirilmesinden daha sonra çok büyük bir kurulum dosyasının oyun içinden indirileceğidir. Şayet mağazada 6 MB şeklinde görünse de oyun epey çok büyük bir alan kaplamaktadır.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387662983_kamyonla-yuk-tasima-oyunu-3d.jpg

Kamyonla Yük Taşıma Oyunu 3D
Yükleri düşürmeden varış noktasına ulaştırmanız lazım gelen neşeli bir kamyon oyunu.
Kaliteli çizimleri ve de gerçekçi fizik motoruyla dikkat çeken harika bir kamyon taşımacılığı oyunu.
Amacınız, kamyona bindirilen yükleri size verilen vakit içinde düşürmeden bitiş noktasına ulaştırmak.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387667699_mountain-climb-race-2.jpg

Mountain Climb Race 2 (Android)
Mountain Climb Race 2, mükemmel bir oyun fiziğine sahip yarış oyunlarından birisi. Oyundaki genel amacınız dağ tepe dinlemeden gideceğimiz engebeli yollarda karşımıza gelen altınları toplamak ve gittiğimiz kadar çok mesafe gitmek. Ancak bunu yaparken arabanızın yakıt miktarına dikkat etmelisiniz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383683708_fast-racing-3d-1.01.jpg

Fast Racing 3D Son versiyon apk indir (Android Hızlı Araba Yarışı Oyunu)
Fast Racing 3D, mükemmel grafikleri ve sürükleyici oynanışıyla sizleri mobil cihazlarınızın önüne kitleyecek olan üç boyutlu bir araba yarışıdır.
Her bir yarış oyununda belirttiğim tarzda Fast Racing 3D'de gayemiz rakiplerinizin tozunu attırmak ve de bitiş çizgisini ilk sırada geçmek.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383927230_asphalt-8-airborne-x.jpg

Android Asphalt 8: Airborne Apk indir
Asphalt 8: Airborne, Android platformu üstünde en beğenilen aynı zamanda sevilen araç yarışları oyun serisinin sonuncusu. Oldukça gelişmiş özellikleri yoluyla yaşanmış bir sürüş deneyimi yaşatan oyunda önemli dakikalar geçirebilirsiniz.
Uygulamada kullanılan yeni fizik motoru sayesinde arabanız ile fazla hızda akrobatik hareketler yapabiliyorsunuz.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1387663423_3d-taxi.png

Android 3D Taxi Oyunu
Yoğun şehir trafiğinde zamanı değerli insanları taşıdığınız taksinizde sizleri zorlu görevler beklemekte müşterilerinizi zamanında gitmeleri lazım gelen mevkiye bırakarak gelir kazanmanız gerekli. Kazandığınız puanlı aracınızın geliştirmede kullanıyorsunuz ne kadar müşteri memnuniyeti o kadar fazla paranın demek olduğu oyunda iyi olabilmek için süratli olmanız gereklidir.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383772909_drag-racing-1.6.9.jpg

Drag Racing Son versiyon apk indir (Android Drag Araba Yarışı Oyunu)
Drag Racing, elliden fazla lisanslı aracın yer aldığı ve Android kullanan mobil cihazlar adına oluşturulmuş 1 araç yarışıdır. Drag Racing üstünde belirlenen amaç, başlangıç çizgisinden itibaren oldukça çabuk çıkışı yakalamak aynı zamanda yegane devir noktalarında vites büyütmektir. Doğru aynı zamanda zamanında gerçekleştirilen hamleler ile birlikte aracınız oldukça süratli bir şekilde çıkış yapacak aynı zamanda rakibini geçecektir.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383770462_csr-racing-1.2.8.jpg

Android için CSR Racing Oyunu
CSR Racing, drag türü araba yarışlarının güzel örneklerinden birtanesi şeklinde gösterilen oyun.
Audi, Chevrolet, Ford ve BMW tarzda favori otomobil üreticilerinin lisanslı araçlarının yer aldığı oyun her bir şeyden önce üstün grafik özellikleriyle öne çıkıyor.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA



1383774706_hizli-ve-ofkeli-6-oyun-3.1.0.jpg

Android Hızlı ve Öfkeli 6: Oyun indir
Android cihazlarınız üstünde son sürat oynayabileceğiniz üç boyutlu bir araç yarışı gerçekleşen Fast & Furious 6: The Game vasıtasıyla Londra sokaklarının altını üstüne getireceksiniz.
Süratli ve de Öfkeli dünyasında yerinizi edinmek adına Londra sokaklarında çıkacağınız yarışları ön sıralarda bitirerek gelir aynı zamanda diğer sürücülerin saygısını kazanmalısınız.

OYUNA GİTMEK İÇİN TIKLA
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst