gittigidiyor

En Çok Oynanan Galaxy S7 Spor Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1423988546_galaxy-56-spor-oyunlari.jpg

Galaxy S7 Spor Oyunları Apk indir
Her an elimizin altında olan telefonlarımız artık sadece iletişim kullanılmıyor. Gelişen teknolojinin bir getirisi olan akıllı telefonlar ve tabletler bizim için birçok görevi yerine getiriyor.

Akıllı telefon ve tabletlerde yer alan Android işletim sistemi sayesinde iletişimin yanı sıra internete girebiliyor, bilgisayarda yapabileceğimiz çoğu şeyi yapabiliyoruz. Galaxy S7 de bu destekle bize birçok yenilik sağlayan akıllı telefonlardan biridir. Her işimizi hallettikten sonra sıra eğlenceye geliyor; müzik dinlemek, video izlemek ve en eğlencelisi çeşitli oyunlar oynamak. Son teknoloji ile üretilen oyunların yoğun içeriği ve hızı bu işletim sistemi sayesinde gerçekleşmektedir.

Büyük ekran boyutlarına sahip akıllı telefon ve tabletler bize çok daha kaliteli görüntü sağlıyorlar, bu sayede oyunlarımız da daha rahat ve daha zevkli hele geliyor. Özellikle de erkekler tarafında en çok rağbet gören oyunlar spor oyunlarıdır. Google Play üzerinden indirme oranı en yüksek olan Galaxy S7 uyumlu spor oyunlarından bahsedelim biraz:

Fiske Tenisi- Tennis 3D; üretilen bütün tenis oyunlarını arkada bırakarak en gerçekçi şekilde tasarlanan grafik ve sesler sayesinde eşsiz bir tenis oynama imkanı sunmaktadır. Sadece parmağınızı kullanarak hızlı bir akış ile tenis keyfini yaşayabilirsiniz.
Top Eleven Football Manager; aylık 3 milyon kullanıcı ile en fazla aktif oyuncusu olan futbol menajerlik oyunudur. Erkeklerin en sevdiği spor olan futbolun oyuna dönüştürülmüş hali olması bu kadar rağbet görmesinde önemli bir etkendir.

Soccer Kicks adlı şut çekme oyununda amaç serbest vuruşlar ile gol atmaya çalışmaktır. Sadece parmağınızla fiske vurarak topu istediğiniz yöne doğru hareket ettirebileceğiniz oyun sadece erkeklerin değil futbolla alakası olmayan bayanların da çok ilgisini çekmektedir.

En iyi Galaxy S7 Spor Oyunları​


Galaxy S7 Dream League Soccer Apk indir


Dream-League-Soccer.apk​




Galaxy S7 8 Ball Pool Apk indir


8-Ball-Pool.apk​




Galaxy S7 New Star Futbol Apk indir


New-Star-Soccer.apk​




Galaxy S7 FIFA 15 Ultimate Team Apk indir


FiFA-15-Ultimate-Team.apk​




Galaxy S7 3D Bowling Apk indir


3D-Bowling.apk​




Galaxy S7 Flick Shoot Futbol Apk indir


Flick-Shoot-Futbol.apk​




Galaxy S7 Top Eleven - Futbol Menajeri Apk indir


Top-Eleven-Futbol-Menajeri.apk​




Galaxy S7 Boks Kralı - Punch Boxing 3D Apk indir


Boks-Krali-Punch-Boxing-3D.apk​




Galaxy S7 Archery Tournament Apk indir


Archery-Tournament.apk​




Galaxy S7 PES MANAGER Apk indir


PES-MANAGER.apk​




Galaxy S7 Real Basketball Apk indir


Real-Basketball.apk​




Galaxy S7 Soccer Stars Apk indir


Soccer-Stars.apk​




Galaxy S7 Score! World Goals Apk indir


Score-World-Goals.apk​




Galaxy S7 Flick Shoot 2 Apk indir


Flick-Shoot-2.apk​




Galaxy S7 Real Boxing Apk indir

1416327793_real-boxing-1.jpg
1416327846_real-boxing-2.jpg

Real-Boxing.apk​




Galaxy S7 Online Soccer Manager (OSM) Apk indir


Online-Soccer-Manager-OSM.apk​




Galaxy S7 Champ Man 15 Apk indir



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst