gittigidiyor

En Güzel Yeni Yıl 2017 Android Temaları indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1483180481_yeni-yil-2017-android-temalari-indir.png

En Güzel Yeni Yıl 2017 Android Temaları indir
Android işletimine sahip akıllı telefonlar ile pek çok uygulamayı kullanabilmek mümkün olmaktadır. Ücretsiz olarak indirilen uygulamalar ve oyunlar kullanıcıların yüzünü güldürmektedir. Mobil dünyasının dinamiklerini belirleyen uygulamalar sayesinde her türlü kolaylıkları sağlamakta mümkün. 2017 yılını karşılamaya hazırlanırken yepyeni uygulamada çoktan hazırlandı. İşte bunlardan en güzeli de yeni yıl android temalarıdır. Yeni bir uygulama olan android temaları ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken arama motoruna yeni yıl 2017 android temaları indir yazmanız gerekmektedir.

Canlı tema özelliğine sahip olan yeni yıl android temaları kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış. Çok sayıda ikon ve harika duvar kâğıtlarına sahip olması sebebi ile çoktan kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda. Farklı tema türlerini beğeniyor olsanız bile 2017 yeni yıl android temalarında hayvanlar, soyut, sistem, teknoloji, bebek, aşk, doğa, spor, animasyon, festival, manzara, tatil, kar, mutluluk gibi temalara ulaşmanız mümkündür.

Bu uygulamayı telefonunuza yüklediğiniz zaman bütün dosyaları istediğiniz ikon şekillerine dönüştürerek eğlenceye başlayabilirsiniz. Cep telefonunuzu bu temalar sayesinde farklı ve eğlenceli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kışın ne kadar güzel mevsim olduğunu çok iyi anlayacaksınız.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[26,74 Mb]
Yeni-Yil-Temasi.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst