gittigidiyor

En Hızlı Mobil İşlemciler Açıklandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
AnTuTu 6 Benchmark uygulamasında en hızlı mobil işlemciler ortaya çıktı. AnTuTu 6 baz alınarak yapılan bu testin zirvesinde Apple A9 yer alıyor. İşte en hızlı mobil işlemciler.


en-hizli-mobil-islemci-1449485813.jpg
Telefon, tablet ve bilgisayarların performanslarını ölçmeye yarayanBenchmark uygulamaları, tüketiciler üzerinde büyük etki yaratıyor. Tüketiciler, satın alma işlemlerinde çoğunlukla AnTuTu ve Geekbench gibi kabul görmüş Benchmark uygulamalarına tabi tutulan ve bu testlerdenyüksek puan alan modellere öncelik veriyor.
Android platformunda oldukça popüler olan performans testi uygulamasıAnTuTu, geçtiğimiz gün yenilenmiş sürümü ile karşımıza çıkmıştı. AnTuTu v6 uygulamasından sonra bugün de en hızlı mobil işlemcilerin yer aldığı liste yayınlandı.
İşte en hızlı mobil işlemciler!

En hızlı mobil işlemciler listesinin zirvesinde 123567 puan ile iPhone 6s veiPhone 6s Plus modellerinde kullanılan Apple A9 yonga seti yer alıyor. Listenin ikinci sırasında 98901 puan ile ise iPad Air 2modelinde kullanılan yine Apple mimarili Apple A8X yonga seti bulunuyor.
Snapdragon 810 rakiplerinin gerisinde kaldı

Listenin 3. Sırasında 92746 puan ile Huawei’nin Kirin 950 yonga seti, 4. Sırasında 86652 puan ile Galaxy S6 ve Note 5 modellerinde kullanılanExynos 7420 bulunuyor. En hızlı mobil işlemci listesinin 5. Sırasında ise81049 puan ile 2015 yılında üretilen ve çoğu amiral gemisi Android modellerinde yer alan Qualcomm’un Snapdragon 810 yonga seti yer alıyor.
en-hizli-mobil-islemci.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst