gittigidiyor

En iyi Android Futbol Oyunu Dream League Soccer 2017 apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1460571944_dream-league-soccer-2016.jpg

Dream League Soccer 2017 apk indir
Futbol dünyasının gözde oyunu Dream Leaague Soccer muhteşem bir versiyonla yeniden aramızda. Futbol dünyasında ki gerçek hayatta ne varsa, bir takımı yaratmak için hangi aşamalardan geçiliyorsa simüle edilen oyunun son versiyonunu sitemizden indirerek kendi takımınızı, kendi futbol dünyanızı kurarak online oynayıp tüm dünya ile büyük bir yarışa girmeye hazır olun.

Fifpro lisansa sahip gerçek sporcuları transfer etme imkânı sağlayan oyunda kendi takımını kurabilir Arda Turan’ı veya Diego Costa’yı transfer ederek kendi yıldız takımını kurabilirsin. Özel stadyumlar inşa ederek hayalindeki özel stadyumda en iyi kadronla yenilmez bir takım olma yolunda ilerleyebilirsin.

Yenilenen versiyonda yeni görsel animasyonlar göz dolduruyor. Yenilenen ve artan sezon ve seviyeler sayesinde ekrana bağlanabilir yarattığınız futbol dünyasından hiç ayrılmak istemeyebilirsiniz. Dream League Soccer 2016 apk indir sitemizden hızlı ve çabuk olarak bu harika futbol deneyimini doyasıya yaşa.

İlerlenebilecek altı küme ve yedi kupa seçeneği mevcut oyunda. Ayrıca oyuncu özelliklerini geliştirme konusunda eklenen seçenekler oldukça tatmin edici. Forma ve arma yaratmanız için yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz kadar fazla seçenek mevcut. Sunset Sons oyun müziklerinde kulakların pasını alan ve oyun için motive eden güzel şarkılar hazırlamış futbol tutkunlarına.

Dream League online ile sıralamada yükselirken tüm dünyaya kafa tutmanın keyfini yaşayacaksınız. Futbol severlerin vazgeçemeyeceği bu oyun tam bir futbol festivali yaşatıyor oynayanlara.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst