gittigidiyor

En iyi Android tabletleri hala görmedik!

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
2013050712370952283.jpg


Piyasada yüzlerce Android'li tablet cirit atıyor ama dev isme göre, en iyisini hala görmedik!

Android işletim sisteminin ürün geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Hugo Barra'ya göre, kusursuz Android tabletler henüz ortaya çıkmadı ama artık gün sayıyorlar...

Google'ın, yeni Android tableti Nexus 7'yi duyurmasının üzerinden fazla vakit geçmeden yaptığı açıklamayla, üreticileri yeni Android tabletler piyasaya sürmeye davet eden Hugo Barra, Android'in potansiyelinin tam anlamıyla kullanılmadığının altını çizdi. Ancak bu durumun, üreticilerin ekstra çabası ve Android 4.3 ile birlikte değişeceğinden emin...

Nexus 7'nin çok başarılı bir Android tablet olmasına rağmen OEM üreticilerin, kendi yaratıcılıkları ve fikirleri ile birleştirdikleri yeni tasarımlarla Android tabletler konusunda çığır açabileceklerini vurgulayan başkan yardımcısı, üreticilerin Android telefonlar konusunda eşsiz örneklerin ortaya çıktığını ve son derece sağlam ve kararlı modeller üreten üreticilerin aynı zekice tasarımları tabletlere de uygulayabileceklerini hatırlattı.

Kaynak: CHIPonline
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst