gittigidiyor

En iyi Araç uygulamaları...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google Haritalar
Google Haritalar hem Android hem de iOS telefonlarda kullanılabiliyor ve araç uygulamaları arasında olmazsa olmazlar listesinin başında geliyor. Gitmek istediğiniz bir adresi ya da şehrinizdeki en iyi mekanları bulmak ve keşfetmek için Google Haritalar’ı kullanmanız mümkün. Araba ve teknolojiyi birbirine bağlayan en önemli telefon uygulamalarından biri olan Google Haritalar’ın sürücülere birçok getirisi var. Sürücülere sağladığı tahmini varış süresi opsiyonu ve içerdiği mevcut trafik koşullarına ait bilgiler ile trafiğe takılmadan sürüş imkanı sağlayabilen bu telefon uygulaması, ayrıca sürücülere rotaları boyunca yol üzerinde bulunan benzinlikleri de gösteriyor. 220 ülkeyi kapsayan harita ağı ve 100 milyondan fazla yer bilgisi ile Google Haritalar yalnızca araç sürücülerinin değil, hemen herkesin favori telefon uygulamalarından da biri.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Mobil Kaza Tutanağı
Araba ve teknolojinin bir arada olduğu bir uygulama varsa o da “Mobil Kaza Tutanağı”. Dünyada bu alanda geliştirilen ilk araç uygulaması olan Mobil Kaza Tutanağı’na hiç ihtiyacınız olmayacağını dilesek bile kaza anındaki stresli ortamda sizi onca derdin yanı sıra bir de kağıt kalem derdinden kurtarmasıyla beğeniyi hak ediyor. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından geliştirilen bu araç uygulaması özellikle sigortalı araçlar için büyük kolaylık sağlıyor, üstelik bu telefon uygulamasının kazaya karışan taraflardan yalnızca birinde bile olması yeterli oluyor. İki taraftan birinin sahip olduğu uygulama ile tüm işlemler bir kişi tarafından yapılabiliyor. Hızlı ve kolay tutanak girişi, yönlendirmeler ile hata oranının azalması, kaza sonrası işlemlerinin sonuçlanma sürelerinin kısalması ve kaza tutanağının sigorta şirketlerine anında iletilmesi gibi avantajları kullanıcılarına sağlayan bu araç uygulaması, tüm sürücülerin vazgeçilmesi olmaya aday.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Drivvo: Araç Yönetimi
Drivvo telefon uygulaması, arabanızın teknolojiyle ne kadar iç içe uyduğunun bir kanıtı olabilir. Bu araç uygulaması, sürücülere araçlarına harcadıkları tüm giderleri kaydetme imkanının yanı sıra yakıt tüketimi ve bakım masrafı gibi detaylı konularda da kayıt tutma olanağı sağlıyor. Günlük yolculuklar, iş seyahatleri ve aile tatilleri gibi arabanızı kullandığınız durumlarda araç giderlerini kolaylıkla takip edebilmenizi sağlayan Drivvo, modern tasarımıyla hem Android hem iOs tabletlerde de kullanılabiliyor. Kısacası arabanıza aldığınız benzini, yaptırdığınız tamir ve bakımları hatırlamak konusunda yardıma ihtiyacınız var ise Drivvo tam aradığınız araç uygulaması olabilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fuelio: Yakıt ve Ücretleri
Kullanımı ve ara yüzü kolay tasarımı ile Android kullanıcılarına özel olarak tasarlanmış olan Fuelio araç uygulaması, arabanız için bir nevi yakıt günlüğü olarak çalışıyor. Ne zaman yakıt aldığınızı, ne kadarlık yakıt aldığınızı, iki süre arasında geçen zamanda yaptığınız yolu ve bununla ilgili birçok istatistiği görmenizi sağlamasının yanı sıra yakıt tüketimi ve maliyetlerini de takibe olanak sağlıyor. Grafiklerle size sunduğu artış-düşüşlerle, yedekleme imkanı da olması Fuelio’yu aktif araç kullanan sürücüler için en yararlı araç uygulamalarından biri yapıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Android Auto
Adından da anlaşılacağı gibi bu araç uygulaması yalnızca Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. Android kullanan sürücülerin favorileri arasında olan uygulama, Google’ın da ortaklığı ile size sürüş esnasında birçok kolaylık sağlıyor. Akıllı telefonunuzla bütünleşen Android Auto telefonla konuşma, navigasyon, Spotify, WhatsApp ve Skype gibi birçok telefon uygulamasını sizin adınıza kullanabiliyor. Bu sayede Android Auto, sürücülere yoldayken hem telefonlarını kolay kullanma avantajı sağlıyor hem de bu yüzden oluşabilecek dikkat dağınıklığını engellemiş oluyor. Kendini en akıllı sürüş arkadaşı olarak tanıtan Android Auto, kullanıcılarından aldığı 200 binden fazla olumlu oy ile en iyi araç uygulamaları arasında çoktan yerini almış durumda.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Oto.net
Arabanızı değiştirmek veya ilk defa bir araba sahibi olmak istiyor ve temiz bir ikinci el araba almak istiyorsunuz ancak bir türlü güvenemiyor musunuz? O halde Oto.net tam sizin aradığınız platform. Üstelik ikinci el araba alım satımında kolaylık, şeffaflık ve güven arayanların adresi Oto.net, tüm hizmetlerini Oto.net telefon uygulaması ile ayağınıza getiriyor. Türkiye’nin en büyük ikinci el araç alım satım platformu Oto.net’in telefon uygulamasında bulunan araçlar, Oto.net’in özel ekspertiz testlerinden geçtikten sonra sertifika ile birlikte alıcılara sunularak güven aşamasında oluşan soru işaretlerinin giderilmesini sağlıyor. Oto.net araç uygulaması, kullanım kolaylığı ile ne telefonunuzu ne de sizi yormuyor.
Teknoloji artık hayatımızın her yerinde. Araba ve teknoloji kavramları ise birbirinden ayrılamaz bir noktada. Telefon uygulaması üreticileri de bu durumun farkında ve araba sürücülerine yardımcı olmak adına hemen her gün yeni bir araç uygulaması ile karşımıza çıkıyorlar. Eğer listemizdeki uygulamalar sizin için yeteri kadar iyi değilse Google Play veya Apple Store’u ziyaret ederek kendiniz için en uygun araç uygulamasını kendiniz bulabilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Android Auto ile desteklenen en uyumlu uygulamalar....

Android-Auto-coche-1024x500.jpg.webp




Android Auto uygulaması, kuşkusuz kısa ve uzun yolculuklar için gerekli olduğu için mobil cihazımızda eksik olamayacak araçlardan biridir. Google uygulaması, kullanıcı deneyiminde gelişiyor zaman geçtikçe ve hepsi mevcut uygulamalardan kaynaklanıyor.

Android Auto birçok uygulamayı desteklerBu nedenle, onu bizim beğenimize göre yapılandırmak, hangilerini kullanıp hangilerini kullanamayacağımızı bilmektir, ancak bu durumda pek çok uygulama desteklenmektedir. Varsayılan olarak gelenler saklanabilir, bu durumda bazıları doğrudan erişimden kaldırılabilir.

Waze​

Waze Android


Android Auto ile özleyemeyeceğiniz bir harita uygulaması oldukça eksiksiz, bu durumda Google Haritalar ile oldukça iyi bütünleşen bir alternatif. Waze, mobil hız kameraları ve kazalar için gerçek zamanlı uyarılar içerir, yol engelleri, şantiyeler ve daha fazlası.







Waze ile yolculukların her birinin zamanını bileceksiniz, gerçek zamanlı olarak ölçüyor, bu durumda her zaman büyük ölçüde o andaki trafiğe bağlı olduğundan, yaklaşık bir hesaplama yapmasının nedeni budur. Ek olarak, Waze size en az yakıta mal olacağı benzin istasyonlarını bile gösterir. günlük, haftalık ve aylık tasarruflar için.

Waze, size doğru yolda rehberlik edecek birden fazla ses içerir, mevcut en az üç tane arasından seçim yapabilirsiniz, Android Auto'ya uyarlanabilir. Uygulama ayrıca uygulamadan çıkmadan müzik, podcast ve çok daha fazlasını dinlemek için Waze Audio Player'ı ekler, bu nedenle dikkate alınması gereken bir araçtır.

İndirme işlemi kullanıcıya aittir....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

TuneIn Radyo​

TuneIn Radyo


Var olan en popüler uygulamalardan biridir 100.000'den fazla farklı radyo istasyonuna sahip olmak, buna podcast'leri dinleme imkanı da ekleniyor. Android Auto için özel uygulama, mobil cihazınızla herhangi bir istasyonu dinlemenizi sağlar.







Müzik dışında günlük haberleri dünyanın her yerinden İspanyolca, İngilizce ve diğer dillerdeki haberlerle takip edebilirsiniz. Şu anda 5,7 milyondan fazla podcast mevcut, böylece belirli bir günde kaçırdığınız programı dinleyebilirsiniz.

her tür müziği dinlemek için mükemmel bir uygulamada reklamsız haberler ve müzikler, en iyi podcast'ler ve daha birçok ek şey. TuneIn, Android Auto için kullanılabilir ve sadece uygulama mağazasına erişilerek herhangi bir zamanda yüklenebilir.

Not; Premium özellik Abonelik gerektirir....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Basit Radyo​

Basit Radyo


Adından da anlaşılacağı gibi oldukça basit olan bir radyodur, ancak bahsetmek gerekir. Android Auto ile arabanızda dinleyebileceğiniz 50.000'den fazla istasyon var. Her istasyon farklı bir türe atanacak ve bu da onu mevcut olanlar içinde oldukça önemli bir uygulama haline getiriyor.

Simple Radio oldukça temiz bir arayüze sahiptir, burada önemli olan istasyon bulmak, oldukça hafif ve oldukça kapsamlı bir kataloğu var. Bir arabellek kullanmaz, büyük bir kararlılığa sahiptir ve bu uygulamanın arkasında Streema platformunun birçok kullanıcısı tarafından çok iş vardır.

İstasyonların her birinin sırası, alfabetik sıraya göre gelecekleri için her birini düzenli bir şekilde görmenize olanak tanır, ayrıca en çok dinlenenlere göre filtreleme yapmanıza da olanak tanır. Basit Radyo bir alternatiften daha fazlasıdır, İnternet bağlantısı kullanan radyolardan biridir.

Ücretsizdir....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

7Dijital​

7Dijital


Müzik çalma uygulamalarında, oynatıcı dışında geniş, oldukça eksiksiz bir müzik kataloğuna sahip olması sayesinde bir boşluk oluşmuştur. Şarkı çalmak için bulut ile senkronizasyona izin verir, tam bir liste ve o sitede barındırılan içerik.

Tüm şarkıların 30 saniyelik önizlemesine sahiptirBu durumda, bunlardan birini istiyorsanız, parça başına veya tam albüm başına bir maliyetiniz olacaktır. Telefondan içerik oynatın, bunu Android ve Android Auto için bu iyi bilinen uygulamayı varsayılan olarak açacak olan müzik klasöründen yapabilirsiniz.

MP3'ler mümkün olan en yüksek kalitede, 320 Kbps'de olacak, önemli olan şey, bir şarkı satın alırsanız, onu terminalde değil, bulutta depolandığı için her zaman mevcut olacak. Spotify ile birlikte kullanılabilen seçeneklerden biridir, Ücretsizdir....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Darbeli SMS​

Darbeli SMS


Kendi adı, metin mesajlarını hızlı, güvenli bir şekilde göndermek için bir uygulama olduğunu belirtir ve mesajları kişiselleştirmek için birçok özellik ekler. Daha ne, Darbeli SMS, telefonunuzdaki kişilerle iletişim halinde olmanızı sağlar, çünkü bir mesajlaşma istemcisi olarak hareket eder.

Darbeli SMS, SMS ve MMS'i senkronize etme özelliğine sahiptir, olumlu olan şey, Android işletim sistemine sahip bir telefon veya tablet gibi herhangi bir cihazda basit bir şekilde kullanabilmektir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Skype​

Skype


Dikkat, Android Auto ile görüntülü görüşmeler yapılamaz, ancak mesajlaşma istemcisinin mesajlarını okuyabilecek ve yanıtlayabileceksiniz. Uygulama tam olarak oldukça hızlıdır ve insanlarla iletişim halinde olmak için yazmaya gerek yoktur.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Audible....

Duyulabilir​

Duyulabilir


Bu popüler uygulama ile sesli kitapları eksiksiz bir şekilde dinleyebildiğiniz için, arabanızda da eksik olmaması gereken uygulamalardan biridir. Geniş kataloğunda 90.000'den fazla kitap var, hepsi araçla sadece onu açıp uzun listesinden birini seçerek okunabilir.

Sesli kitap anlatıları tanınmış kişilerce hazırlanmıştır, hem ulusal hem de uluslararası tanınan sesler, bunları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz. En son giriş haberlerini görmek yeterli olduğu için içeriği periyodik olarak ekleyin.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Whatsapp​

Whatsapp


Whatsapp Android Auto'da eksik olamazdı, bu durumda da sınırlıdır Tıpkı Telegram gibi, çünkü alınan mesajları okuyabilir ve sesli mesajlarla cevap verebilirsiniz. Küçük olmasına rağmen, aile ve arkadaşlarla iletişim halinde olmanın en iyi yoludur.

Bu durumda sesimizi metin ve sesli mesajlar göndermek için kullanabiliriz, herhangi bir yolda veya rotada arabaya bindiğinizde dikkatinizin dağılmasını önleyebiliriz. WhatsApp, diğerleri gibi daha hafif hale gelen bir uygulama haline geliyor telefonunuzda yüklü olandan daha fazla.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

JetAudio HD Müzik​

JetAudio HD Müzik Çalar


Telefonunuzda bulunan müziği yerel olarak dinlemek için kullanışlı oynatıcılardan biri, bu durumda Müzik klasörünüzdeki tüm seslere dayanır. JetAudio HD Müzik, neredeyse hiçbir şey tüketmeyen oynatıcılardan biridir. onu kişisel "DJ'imiz" olarak açmaya gelince.

Desteklenen formatlar çoktur, özellikle MP3, WAV, OGG, FLAC, M4A, MPC, TTA, WV, APE, MOD, SPX, OPUS ve AIFF. Bunlara, varsayılan olarak daha temiz göstermek için iyi bir ses dengeleyici ekleyin.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Amazon Müzik​

Amazon Müzik


Amazon Müzik hizmeti Android Auto'da da mevcuttur, sadece hesabınızı bağlayarak, parmaklarımızın ucunda 2 milyondan fazla şarkının bulunduğu bir uygulama. Durumun olumlu yanı, Amazon Prime ile reklam dinlememek, bunun için daha önce yapmadıysanız kaydolmanız gerekir.

Aynı zamanda mevcut istasyonları, onları açmak ve yıllar öncesinin en iyi hitlerini saatlerce dinlemek için mevcut olan en iyi Çalma Listeleri ve aynı zamanda şu anki istasyonları da var. Tek şarkıları ve albümleri çalın, böylece belirli bir sanatçıya gidebilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çok başarılı uygulamalar ama araç içinde sürücüyü çok meşgul eden uygulamalar....Yolda tehlikeli olabilir mi bilmiyorum ama yine de güzel uygulamalar olduğu bir gerçek...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst