gittigidiyor

En iyi Dosya Yöneticisi Uygulaması Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1481923490_dosya-yoneticisi.jpg

En iyi Dosya Yöneticisi Uygulaması Apk indir
Akıllı telefon ve tablet cihazlarında karşılaşılan en büyük sorunlardan birisi de kullanıcıların istedikleri fotoğraf veya dosyaya ulaşmaları için harcadıkları zamandır. Her ne kadar android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerin içerisinde dosya yönetici uygulaması varsayılan olarak gelse de bu uygulamalar kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına hitap etmemektedirler.

Dosya yöneticisi apk; diğer standart dosya yönetici uygulamalarından farklı olarak telefonunuzda yer alan dökümanları türlerine göre gruplandırarak sunmaktadır. Uygulama menüsünde resimlerinize, ofis dökümanlarınıza ve filmlerinize kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak yönlendirmeler yer almaktadır.

Dosya yöneticisi apk uygulamasının diğer bir avantajı ise widget olarak ana ekrana eklenebilme özelliğidir. Bu sayede sık izlediğiniz videolara kolaylıkla ulaşabilmek için ana ekranınıza programa ait widgeti kısayol olarak atayabilirsiniz.

Programa sahip olmak için tek yapmanız gereken dosya yöneticisi apk indir linkine tıklayarak programa ait kurulum dosyasını temin etmenizdir. İndirdiğiniz apk dosyasını çalıştırdığınızda kurulum otomatik olarak gerçekleşecektir. Kurulum sonrasında uygulamanın ayarlar menüsüne girerek özelleştirmeler yapabilirsiniz. Uygulama ayarlarında bellek doluluk oranının belirtilmesinden otomatik güncelleme seçimine kadar pek çok özelliği aktif edebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[17,09 Mb]
Dosya-Yoneticisi.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst