gittigidiyor

En İyi Güvenilir 10 Laptop Markası (2015)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Teknolojinin hızla geliştiği şu günlerde aldığınız bir laptop ertesi gün modası geçmiş hale gelebilir!! Teknolojide en son çıkan ürünleri takip etmek, hepsine sahip olmak oldukça zor… Peki ya ne yapacağız? Her hafta yeni bir dizüstü bilgisayar mı almamız gerekiyor? Tabi ki hayır. İhtiyaçlarımıza ve bütçemize göre laptopumuzu seçmek en iyisi. Buyurun şu günlerdeki en iyi 10 laptop markasına bir göz atalım.
10

DELL

DELL XPS15HP ve Lenovo’dan sonra Amerika’nın en büyük üçüncü bilgisayar üreticisi olan Dell, bu başarısını fiyatının ucuzluğuna borçlu. XPS serisiyle son yıllarda ön plana çıkan Dell, bazı olumsuz özellikleri nedeniyle geri planda kalıyor. Bunlardan en önemlisi ise işletim sisteminin havanın genelde çok sıcak olduğu ülkelerde yetersiz kalması.
9

ACER

ACER ASPIRE RÜrettiği Aspire serisiyle laptoplarını kullanıma süren Acer, bazı yönlerden olumlu eleştiri alsa da olumsuz yorumlar da oldukça fazla. Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en büyük 3. bilgisayar üreticisi olarak görülen Çin merkezli Acer, bu başarısını fiyatının uygunluğu ve bilgisayar dizaynlarının göze güzel hitap etmesiyle yakalamış durumda. Her ne kadar ürettikleri bilgisayarlar göze güzel hitap etse de touchpad özelliğindeki yetersizlikler ve ses çıkışının kötü olması onu rakiplerinden geride bırakıyor.
8

TOSHIBA

TOSHIBA Satellite C55-A-1JXEğer günlük kullanıma uygun bir laptop arıyorsanız, Toshiba sizin için en uygunudur denilebilir.Markanın internet sitesine göz atarsanız, sizin için en uygun ve basit bir laptopu kolaylıkla bulabilirsiniz. Son çıkarttığı seriyle birlikte geçmişte yaşanan klavye ve touchpad sorunlarını bir kenara bırakan Toshiba, eğer bütçeniz biraz da düşükse sizin için en uygun laptop markalarından birisi olabilir. Özellikle Satellite C serisi, hafifliği ve dizaynıyla şu anda en gözde laptop serilerinden birisi.
7

SAMSUNG

SAMSUNG Seri 9Televizyon, buzdolabı, klima gibi pek çok ev aleti üreticisi olan Samsung, son yıllarda ürettiği akıllı telefonlarda Galaxy S serisiyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Ürettiği bu elektroniklerin yanında laptoplarla da başarı sağlamaya çalışan Samsung, rakiplerinin biraz daha gerisinde kalıyor. Bunun nedeni de ürettiği laptopların işletimcilerinin çok güçlü olmaması ve ses çıkışındaki yetersizlik. Eğer yine günlük kullanımınıza uygun bir laptop arıyorsanız, son dönemde ürettiği ve inceliğiyle göz kamaştıran seri 9’a bir göz atabilirsiniz.
6

HP

HP Spectre 13-h200 x21939 yılında ABD’de kurulan ve Dünyadaki en eski bilgisayar üreticilerinden birisi olan HP, eski zamanlardaki tahtından inmiş durumda. Bunun nedeni ise bugünlerde kullanıcıların laptoplarında modelleme, oyun oynama gibi daha karmaşık işlemler yapması. Asus ve Acer’i ses çıkışında ve grafik işlemcisinde alt etmeyi başaran HP, yine de laptoplarında yüksek performanslı işlemler yapmayı isteyen kullanıcılar için pek elverişli değil. Ancak HP dünya çapında çok büyük ve eski marka olduğu için müşteri ve yedek parça servisi oldukça gelişmiş bir şekilde dünyanın dört bir yanına çok iyi hizmet veriyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]5[/h][h=4]SONY[/h] VAIO Fit multi-flipSamsung gibi Sony’de televizyon, ses sistemleri, telefon gibi pek çok elektronik alet konusunda dünyanın en önemli markalarından birisi. Laptoplarında piyasaya sunduğu Sony Vaio serisiyle adından söz etmeyi başarıyor. Batarya süresi, klavye ergonomisi ve performansına göre ürün fiyatı diğer markalara göre daha uygun. Son dönemlerde ürettiği yeni nesil Vaio Fit multi-flip serisi ‘dönüşebilen bilgisayar’ olarak adlandırılıyor. Şöyle ki; ekranı tek bir hareketle çevirerek tablet moduna getirebiliyor ve uygulamalar arasında rahatlıkla gezinebiliyorsunuz.

[h=3]4[/h][h=4]ALIENWARE[/h] Alienwire 18Yüksek performanslı bilgisayarlardan söz etmişken Alienware’dan bahsetmemek olmaz. Yüksek performanslı bilgisayarlar içerisinde bir numara olan Alienware, Dell’in özel olarak üretilmiş bir yan ürün markası. Laptoplarında kullandığı özel bileşenler, grafik kartı, ekran, kulaklık ve fare sayesinde multimedia ve oyun severler için ideal bir bilgisayar.
[h=3]3[/h][h=4]ASUS[/h] Asus Zenbook UX21E-KX002V20,000’den fazla çalışana sahip ve merkezi Çin olan Asus, özellikle mini laptoplar konusunda oldukça iyi. Gelişmiş donanım ekipmanları, yüksek çözünürlüklü ekran kalitesi ile normal bilgisayarlara göre (özel olarak yüksek performanslı üretilenler değil) dizüstü bilgisayarlarında karmaşık işlemler yapacak kullanıcılar için oldukça ideal. Bazı serilerinde klavye ergonomisi düşük olsa da, diğer donanım özellikleri kullanıcıyı sevindiriyor. Multimedia severler için özel olarak üretilen 4 hoparlörlü N serisi, ince ve hafif laptopları sevenler için üretilen ZENBOOK serisi, şu anda gözde seriler arasında.
[h=3]2[/h][h=4]LENOVO[/h] LENOVO Ideapad Flex 14Bilgisayar denilince akla gelen ilk markalardan birisi olan Lenovo, şu anda Windows işletim sistemine sahip en iyi bilgisayar markası. Fiyatı diğer markalardan biraz daha fazla olsa bile bunu sonuna kadar hak ediyor. Çünkü hem dizaynı hem de donanımıyla kullanıcılara en iyi seçenekleri sunuyor. Şu anda satışta olan ideapad sersi ve oldukça ince ve hafif touchpad serisi kendi içinde de pek çok farklı özelliğe sahip laptoplardan oluşuyor. Lenovo, ses, grafik, klavye, touchpad, ekran özellikleri ve teknik servisindeki hassasiyetle diğer markaların önüne geçiyor.
[h=3]1[/h][h=4]APPLE[/h] Apple Macbook AirAkıllı telefonlarda, müzik çalarlarda ve tabletlerde olduğu gibi, laptoplarda da bir numara olan Apple, bu özelliğini OS işletim sistemine borçlu. Şu anda neredeyse sadece 7-8 laptop çeşidine sahip olmasına rağmen Apple hala profesyonellerin birinci tercihi. İşletim sisteminin şu ana kadar hiç bir şekilde sorun çıkartmaması, ekran çözünürlüğündeki kusursuzluk, klavye kolaylığı, touchpadi, uzun batarya ömrü ve tabi ki 80’li yıllardan beri süregelen farklı dizaynıyla tüm dünyada bir numara.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst