gittigidiyor

En iyi Hızlı Okuma - Teknikleri Android Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1484072080_hizli-okuma-teknikleri.jpg

Hızlı Okuma - Teknikleri Apk indir
Hızlı okuma ile daha hızlı okumalar yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde gün içinde belli zaman dilimlerini ayırarak, farkını hissedebileceğiniz değişim ve ilerlemeleri gözetleyebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde çok kısa bir sürede hızlı okumalar sağlayabilirsiniz. Birçok yerde parayla verilen bu hizmetler ücretsiz bir şekilde ayağınıza geliyor. İstenilen zaman ve saatlerde uygulamadan yararlanabilirsiniz. Belli bir okuma metodu belirleyebilir miyim? Tabi ki evet. Akılda kalıcı bir özellik taşıyan bu uygulama sayesinde okuduğunuzu anlayarak okuma zamanları ve metotları ayarlayabilirsiniz.

Akılda kalıcılığı ile de sizi hayrete düşürecek. Rahat ve kolay şekilde okuma sağlayarak hizmet vermektedir. Hızlı Kitap Okuma Teknikleri apk indir gibi bir araştırmaya gerek bırakmadan bu uygulama sayesinde de kolay bir indirme yaşayacaksınız.

Hız testleri ile de ne kadar hızlı okuyabildiğinizi test ederek ilerlemelerinizi görebilir ve buna göre okuma zamanlarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca özel bölümleri ile de istatistik oluşturabilirsiniz. Güzel ve ferah tema ayarları ile sizi yormadan okuma işlemlerini sağlayabilirsiniz. Hızlı okuma - teknikleri apk indir indirim metodu ile faydalanabilir yorumlarınızla da destek olabilir fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yansıtarak bizlere sunabilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst