gittigidiyor

En İyi Samsung Gear VR Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-gear-vr-en-iyi-oyun-1462820289.jpg


Samsung Gear VR, Samsung ve Oculus’un ortak üretimi olan bir sanal gerçeklik gözlüğüdür. Gear VR, Samsung’un son çıkardığı akıllı telefonlar ile uyumludur. Akıllı telefonunuzdaki görüntüyü microUSB aracılığıyla size iletir.
Gear VR’ın temel amacı akıllı telefon aracılığıyla sanal gerçekliğe ulaşmanızdır. Bunu yaparken hafif ve ergonomik bir araç kullanmanız önemlidir.
Ağırlığı telefonsuz 318 gram olan Gear VR, ergonomik açıdan geliştirilmiş olması sebebi ile ağırlığını pek hissettirmez.
Gear VR Uyumlu Telefon Listesi:



samsung-gear-vr-uyumlu-telefonlar.png

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 Edge


Gear VR için En İyi oyunlar:

Sanal gerçekliğin belki de en iyi yanı oyunlar. Eski yapımların sanal gerçeklik versiyonlarının yanı sıra yeni yapımlarında yer aldığı koca bir evrenden bahsediyoruz. Hepsini denemek elbette zaman alacaktır. İşte sizi bu zaman kaybından kurtarmak öncelikli denemeniz gerek oyunları listeledik.
Lands End



lands-end.jpg

Eve- Gunjack



eve-gunjack.jpg


Smash Hit



smash-hit.png


Dead Secret




dead-secret.jpg




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ocean Rift

ocean-rift.png


Atop the Wizard Tower

atop-the-wizards-tower.png


Viral



viral-1462819749.png


Oculus Arcade



oculus-arcade-1462819765.jpg

Gear VR Fiyatı

Fiyatı ise ülkemizde genel olarak 300 lira seviyelerindedir. İnternette fiyat araştırması yapanların biraz kafası karışmış olabilir zira Gear VR’ın ilk sürümü 600 liraya satılırken yeni sürümü 300 liradan satılmaktadır. Pahalı olan daha iyidir gibi düşünmek büyük hata olacaktır.
Yeni versiyonun eskisinden farkı ne?

Consumer Edition olarak geçen yeni Gear VR, eskisine oranla %19 daha hafiftir ve ergonomik geliştirmeler yapılmıştır. Yenilenen dokunmatik kısım çok daha rahat bir kullanıma sahiptir. Fiyat olarak eskisinin %50 değerindedir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst