gittigidiyor

En seckin kanallari yuksek hd kalitede turkce izleyin

coban32

Aktif Üye
Katılım
18 Haz 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
yalvaç
paylaşım için teşekkürler hocam
 

ayhansabuncugil

Aktif Üye
Katılım
10 Eyl 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BAKIRKÖY
arkadaş gerçekten güzel bi program ama tüm yayınlar rusça dil değiştirmeyi bi kez daha anlatırmısın teşekkürler. ben ne yaptımsa dil değiştiremedim. lütfen yardım edin?
 

ayhansabuncugil

Aktif Üye
Katılım
10 Eyl 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BAKIRKÖY
sanırım şu sıralar türkçe dil desteği yok bu kanallarda mesela nat. geo. wild kanalında tek dil var yada eurosport ta. değil mi ? hatta sadece rusça dil seçeneği var yanılıyorsam lütfen beni uyarınız. teşekkürler. çünkü ben sadece rusça açabiliyorum.yardımmm?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst