gittigidiyor

Epic Games 29 Aralıktan sonra ücretli oyun verecek....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games oyuncuları farklı oyunlar ile buluşturmaya devam ediyor. 15 gün boyunca ücretsiz oyun vereceği açıklanırken Cuma günü, 160 TL değerindeki Bloons TD 6 ile başladı. 29 Aralık 2022 tarihine kadar ücretsiz olacak oyunlar ve detayları haberimizde yer almaktadır

29 ARALIK TARİHİNE KADAR ÜCRETSİZ OYUN
Yapılan duyurular üzerine 29 Aralık tarihine kadar her gün farklı oyunlar ücretsiz olarak kullanıcılar ile buluşacak. 39 TL değerindeki Horizon Chase Turbo’yu da ücretsiz olduğu açıklandı. Kullanıcıların ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekleri bu oyun, 80-90’lı yılları ilham veren yarış oyunu kabul edildi.

YÜZDE 20-25 İNDİRİMLİ OYUNLAR
Bu süre zarfında ücretsiz oyunların yanı sıra aynı zamanda birçok üründe de indirimler söz konusu. %25-50 arasında indirimli olarak sistemde yer alacak oyunla şunlardır;

-FIFA 23 Standart Edition

-Marvel’s Spider-Man Remastered

-Tiny Tina’s Wonderlands

-New Tales From The Borderlands

-Saints Row
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst