gittigidiyor

Epic Games, 318 TL Değerindeki İki Oyunu Ücretsiz Veriyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Arkane Studios imzalı ikonik FPS serisinin spin-off’u olarak 2017 yılında piyasaya sürülen Dishonored: Death of the Outsider, kısa olsa da sürükleyici hikayesi ve görsel şölen sunan atmosferi ile beğeni toplamıştı. Oyunun hikayesi, Dishonored 2‘de gemimizin kaptanlığını yapan Billie Lurk’ın eski efendisi Daud’u bulup zor bir durumdan kurtarması ve Daud’un isteği üzerine son bir kez göreve çıkıp bazı kişilerin tanrı olarak kabul ettiği Outsider’ın peşine düşmesiyle başlıyor.

Haftanın Epic Games Ücretsiz Oyunları​

haftanın epic games ücretsiz oyunları



Death of the Outsider, hem Dishonored serisine yeni olanlar için etkileyici bir başlangıç noktası hem de serinin eski hayranları için oynanışa ve dünyaya önemli yenilikler sunuyor. Ayrıca Original Game Plus (OG+) modunda Dishonored 2’den en unutulmaz anlardan bazılarını yeniden oynama şansınız da var. Steam fiyatı 259 TL olan Death of the Outsider’ı Epic Games’te ücretsizken kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim.

City of Gangsters ise SomaSim tarafından geliştirilen bir yönetim oyunu. 1920 Amerikası’nda geçen oyunda sıfırdan bir suç örgütü kuracak ve onu devasa bir para sayma makinesine dönüştüreceksiniz. Çete patronu olarak yasa dışı içki satışı, silah üretimi ve haraç kesme gibi işler yaparak bulunduğunuz bölge içerisinde itibar kazanmaya çalışıyorsunuz. Türü ve konsepti sevenler için gerçekten keyifli bir oyun. Ne yazık ki Türkçe dil desteği yok, ancak güvenilir bir yama ile bu eksiği kolaylıkla giderebilirsiniz.

Haftanın Epic Games ücretsiz oyunları, 2 – 9 Şubat 2023 tarihleri arasında ücretsiz alınabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst