gittigidiyor

Epic Games Store ücretsiz oyunları

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Idle Champions of the Forgotten Realms hakkında​

İForce Grey: Lost City of Omu, Acquisitions Incorporated, Black Dice Society ve The Oxventure Guild gibi hayranların çok sevdiği romanlar, maceralar ve canlı yayınlar dâhil olmak üzere Dungeons & Dragons çoklu evrenlerinden Şampiyonları aç. Dungeons & Dragons Strateji Oyunu Wild Beyond the Witchlight, Waterdeep: Dragon Heist, Baldur's Gate: Descent into Avernus ve Curse of Strahd gibi resmi Dungeons & Dragons kitaplarından ilham alan maceraları tamamlamak için her bir Şampiyonun formasyon becerilerinde ustalaş.


Wonder Boy: The Dragon's Trap hakkında​

Güzel, elle çizilmiş animasyonlar ve yeniden orkestra ile bestelenmiş müzik altyapısı ile geliştirilen kült klasik, benzersiz bir keşif, aksiyon ve macera harmanıyla dönüyor! Meka-Dragon tarafından yarı insan, yarı sürüngen ucubesi olarak lanetlenen sen, bir şifa arayışındasın! İnsan formuna dönmenin tek yolu laneti kaldırma gücüne sahip sihirli bir eşya olan Semender Haçı’nı bulmak…

Aksi canavarlar ve egzotik ejderhalarla dolu bağlantılı, engin konumlar boyunca seyahat et! Bu ejderhaları katlettikçe lanet derinleşecek ve seni farklı hayvanlara dönüştürecek… Klasik karakter Hu-Man veya uzun zamandır beklenen başrol oyuncularından Hu-Girl olarak oyna! Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man, Hawk-Man olarak oyna! Monster Land’in sırlarını keşfetmek için bunların benzersiz yeteneklerini kullan! Modernden 8 bit grafik ve sese istediğin zaman, hatta oyunun ortasında bile geç! Hem sıradan ve hem uzman oyuncular, arkadaşlar ve aile için uygun 3 zorluk seviyesinin tadını çıkar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst