gittigidiyor

Epic Games Store'de bedava oyunlar devam ediyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

İlk oyunumuz Steam değeri 59 TL olan Dead by Daylight.​

Çok oyunculu bir korku oyunu olan yapımda arkadaşlarınız ile ürkütücü bir eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Dilerseniz katili alt etmeye çalışan dörtlüden biri, dilerseniz de katil olarak oynayabileceğiniz yapımda pek çok farklı mod, karakter ve harita yer alıyor. Böylece çeşitlilik de artmış oluyor. İlk çıkışını 2016yılında yapmış olan yapım geliştiriciler tarafından hala aktif olarak güncelleniyor, böylece eğlencesinden asla bir şey kaybetmiyor.


 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

İkinci oyunumuz ise while True: learn().​




Steam'de 22 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan yapım bir makina öğrenimi uzmanı çevresinde şekilleniyor demek isterdik ancak burada ondan daha zeki biri var, kedisi! Kedimizin bu işte bizden daha iyi olduğunu anladığımızda onun için yavaş yavaş bir sistem geliştirmeye başlıyor ve yapabileceklerine tanıklık ediyoruz. Oyunun Türkçe dil desteğine de sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst