gittigidiyor

Epic Games ücretsiz oyunları

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu haftanın Epic Games ücretsiz oyunları belli oldu. Bu yıl da her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam eden oyun mağazası bir zombi oyunuyla RPG kart oyununu veriyor.

Oyunları tamamen ücretsiz edinmek için bir Epic Games hesabınızın olması ve oyunları Epic Games Mağazasından kütüphanenize eklemek dışında hiçbir şartı bulunmuyor.

Epic Games ücretsiz oyunları hangileri oldu?​

Her haftanın Perşembe gününde, Türkiye Saati ile 18.00 itibariyle yeni ücretsiz oyunlara ulaşmak mümkün. Epic Games mağazasında hediye edilecek sıradaki iki oyun:

  • Killing Floor 2 ( 7 – 14 Temmuz)
  • Ancient Enemy (7 – 14 Temmuz)
Geçtiğimiz haftanın ücretsiz oyunları olan Geneforge 1 – Mutagen, Hood: Outlaws & Legends ve Iratus: Lord of the Dead’i de bugün saat 18.00’a kadar hesaplarınıza eklemeniz mümkün.


Epic-Games_101.jpg




Öncesinde birçok kez ücretsiz olan Killing Floor 2’de zorlu koop savaşları, motive edici bir sınıf sistemi, kuvvetli hissettiren silahlar ve başarılı bir harita tasarımı sizi bekliyor. Çok oyunculu da oynanabilen oyunun eksik kaldığı yanlar arasında neredeyse var olmayan hikaye modu, oyunun grafikleri ve ne yazık ki çok çeşitli olmayan düşmanlar sayılabilir. Yine de zombi dalgalarına karşı savaşlar oldukça eğlenceli.

2020 yılında çıkan Ancient Enemy uzun zamandır kötü güçlerin etkisi altında bulunan, çökmekte olan bir dünyada geçen bir rol yapma kart savaşı oyunu. Büyüler ve çeşitli yetenekler eşliğinde düşmanlarınızı yok etmeniz amaçlanıyor. Oldukça kaliteli çizimlerden ve bir kart oyununa yakışır animasyonlardan oluşan oyunun sistem gereksinimleri oldukça düşük.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst