gittigidiyor

Epic Games ücretsiz oyunu duyurdu: Among Us

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games platformu her hafta bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Şirket bu hafta ücretsiz olarak verilecek oyunu açıkladı.

Among Us oynamak isteyen kullancıları 3 Haziran'a kadar ücretsiz olarak bu oyunu edinebilecekler. Oyunu kütüphanesine ekleyen kullanıcılar 3 Haziran'dan sonra da oyunu oynayabilecekler.

Şirket geçtiğimiz haftalarda NBA 2K212'i vermişti.

AMONG US

Among Us, 3 yıl önce piyasaya sürüldü ancak zaman içerisinde popülaritesi artmaya başladı. InnerSloth tarafından geliştirilen oyun iOS, android ve Windows gibi birden fazla platformda oynanabiliyor.

Oyunda biri crewmate diğeri impostorlardan oluşan iki takım yer alıyor. Impostorların görevi tüm crewmateleri katlederek oyunu kazanmakken; crewmatelerin görevi ise aralarındaki impostoru bulmaktır. Köylü-vampir oyununa benzeyen Among Us’da; crewmateleri köylüler, impostorları ise vampirler olarak düşünebilirsiniz.

8 TL’lik Among Us’u; 3 Haziran 2021 saat 18.00’e kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize eklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

AMONG US MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Oldukça düşük sistem gereksinimleri olan yapım, neredeyse her bilgisayarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Ancak yine göz atmak isterseniz oyunun sistem gereksinimleri şöyle:

İşletim Sistemi: Windows 7 SPI+
İşlemci: Intel Pentium 4 2.00 GHz
Ekran Kartı: NVDIA GeForce 510
Bellek: 1 GB
Depolama: 250 MB
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst