gittigidiyor

Epic Games'den 110.TL lik oyun bedava.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ama çok kısa süre için.......

Epic Games’in ücretsiz oyunlarını indirmek için bir Epic hesabına sahip olmanız gerekiyor. Eğer yoksa platformun web sitesine giderek kayıt yaptırabilirsiniz. Hesap oluşturduktan sonra Gods Will Fall oyununun sayfasına gidin ve ‘Şimdi Yükle’ butonuna basın. Ardından ‘Şimdi Sipariş Ver’ düğmesine basarak oyunu kitaplığınıza ekleyin.


Gods Will Fall​

İnsanlığın Son Umudu Sensin​

Tanrıların insanlık üzerindeki acı verici hâkimiyeti bin yıldır sürüyor. Zulmederek ve acı çektirerek her erkeğin, kadının ve çocuğun kendilerine bir bağlılık yeminiyle körü körüne itaat etmesini istiyorlar. Tanrıların isteğini yerine getirmeyenleri yavaş ve acımasız bir ölüm bekliyor.
Tanrıların insanlık üzerindeki acımasız kontrolünü ortadan kaldırmak için çaresizce çabalayan cesur savaşçıların vahşi mücadelelerini deneyimle. Uzun süredir tanrıların acımasız hâkimiyeti altında ezilen ve kılıç kullanabilen her erkek ve kadın, hayatta kalan 8 Keltten oluşan klanını kurmak ve her tanrının cehennemi andıran âleminde yaşayan korkunç canavarlardan ve minyonlardan oluşan lejyonlara meydan okumak için çağrılacak.
Verilen her kararın ardından kişisel bir öykü ortaya çıkıyor. Başarıya ulaşırsan efsanelerin doğuşuna tanıklık edersin. Başarısız olursan tüm hayatlar gözünün önünde heba olur.

Özellik Seti​

İkonik Tanrılar ve Âlemler​

Detaylar ve tehlikelerle dolu dünyalarına adım attığın her kadim Tanrının karanlık sırlarını açığa çıkar. Tanrılarını korumak için hiçbir engel tanımayan minyonlarla dolu her konum bir öncekinden daha ölümcül olacak.

Kelt Savaşçı Klanı​

Her biri kendine özgü bir silah türüne sahip olan 8 farklı savaşçı arasından sıradaki kahramanını dikkatle seç. Başarı emek ister ve beraberinde eşsiz yetenekler, silahlar ve eşyalar getirir. Başarısızlığın sonucu ise kurtuluş çığlıkları içerisinde zindana atılmaktır.

İkiliklerle Dolu Bir Dünyada Gez​

Dünyanın (Overworld) çarpıcı ve canlı topraklarını keşfederken huzurlu manzaraların keyfini çıkar. Ancak her antik kapının ardında bir tanrının âlemi var. İnsanlara acı çektirerek kurulan dünyada kol gezen, iğrenç yaratıklarla dolu. Seçtiğin her yol ve açtığın her kapı bir öncekinden farklı olacak ve her seferinde yeni bir öyküyle karşılaşmanı sağlayacak.

Vahşi Bir Ders​

Öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor olan bir savaş tarzı sunan bu dünyaya adım atan herkesi devasa bir mücadele bekliyor. Bu mücadeleye katılarak ve içindeki berserkeri ortaya çıkararak savaşçını güçlendir. Tanrılar meydan okuyanları beklerken yenilgi her zaman bir adım uzakta olacak.




Minimum Önerilen

Ekran KartıNVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950 Diğer
İşletim SistemiWindows 10 x64

İşlemciIntel Core i5 or AMD equivalent

Bellek8 GB RAM

Depolama7 GB available space

DirectXVersion 11

Ekran KartıNVIDIA GTX 460 or AMD equivalent
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst