gittigidiyor

Epic Games'den indirimli oyunlar....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Guild of Dungeoneering

Haydi zindan mühendisliği yapalım!​

Guild of Dungeoneering, bir sürprize sahip sıra tabanlı bir zindan keşfi kart savaşıdır: Kahramanı kontrol etmek yerine onun etrafında zindan inşa edersin. Lonca (Guild) destelerinden çektiğin kartları kullanarak oda, canavar, tuzak ve tabii ki ganimet yerleştir! Bu sırada kahramanın nereye gideceği ve neyle savaşacağı konusunda kendi kararlarını veriyor. Ancak en derin zindanlarla başa çıkabilecek kadar güçlü olacak mı? Zindan turları arasında yeni maceracı sınıflarının ilgisini çekmek için yeni odalar inşa ederek Loncanı yönetecek ve kart desteni daha güçlü eşyalarla genişleteceksin.


İndirim 25.11.2021 saat 19:00'da bitiyor.

Platform Windows/Mac
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Never Alone (Kisima Ingitchuna)​

Never Alone, nesilden nesle aktarılmış geleneksel bir öyküden ilham alınarak, Alaska Yerlisi bir grup olan İnyupik'le iş birliği içerisinde geliştirilmiş, oynayanı adeta içine çeken bir bulmaca-platform oyunu.
Donmuş tundralardan geçerken, kaygan buz kütlelerinden atlarken, yer altı mağaralarından yüzerek geçerken ve hem tuhaf hem tanıdık düşmanlarla yüzleşirken tek oyunculu modda her iki karakteri de yönlendirebilir veya bir arkadaşınla birlikte eşli modda oynayabilirsin.
75'ten fazla "2014'ün En İyileri" listesinde yer almış, 2015 BAFTA Oyun Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Oyun" ödülünün yanı sıra 2015 Değişim için Oyunlar Ödülleri'nde (Games for Change Awards) "Yılın Oyunu" ve "En Büyük Etki Yaratan Oyun" ödüllerini almış olan bu oyunun yapım sürecine 40'tan fazla bilge Alaska Yerlisi, hikâye anlatıcı ve topluluk üyesi de katkıda bulundu.
Dudak uçuklatan ortamları keşfedecek, kahramanca görevleri yerine getirecek ve İnyupik öykülerindeki efsanevi karakterlerle tanışacaksın

İndirim 25.11.2021 saat 19:00'da bitiyor.

Platform-Windows
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

theHunter: Call of the Wild™​

Daha önce theHunter: Call of the Wild gibi bir av oyunu denemedin. Gerçeğiyle bire bir aynı muhteşem hayvanlardan avını takip ederken tependeki yaprakların hışırdamasına kadar yaşam dolu ve sürükleyici bir açık dünyaya dalış yap. Tek başına veya arkadaşlarınla bir araya gelip avlanabilirsin. Bu dünyada sadece bir ziyaretçi değil buranın yaşayan ve nefes alan bir parçası olduğunu sakın unutma. Sonunda ilk kızıl geyiğini çalıların arasından fark ettiğinde yaşayacağın hisleri tarif etmek mümkün değil.

Platform-Windows ÇOK YAKINDA
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Deneme Hafta Sonu​


18-21 Kasım tarihleri arasında ücretsiz oyna! Oyunu satın almaya karar verirsen ilerlemen kaydedilir!

The Crew® 2'de, bugüne kadar oluşturulmuş en canlı açık dünyalardan birinde ABD'nin karasını, göklerini ve denizini keşfederken Amerikan motor sporları sahnesinde kendini kanıtla. Aralarından seçim yapabileceğin çeşitli egzotik arabalar, motosikletler, tekneler ve uçaklarla çok farklı sürüş araçlarıyla becerilerini test ederken tüm ABD'de rekabet etmenin sınırsız heyecan ve adrenalini yaşa. Kalp atışlarını hızlandıran her anı kaydet ve tek bir düğmeye basarak paylaş, şöhret senindir! En fazla 7 arkadaşınla çevrim içi olarak oyna.


Platform-Windows
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst