gittigidiyor

Epic Games'in oyunları devam ediyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games bir yıldan uzun bir süredir ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yılbaşına kadar 15 oyunu ücretsiz olarak sunan şirket bu kapsamda bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Yılbaşı hediyesi kapsamında Epic, 31 Aralık’a kadar 15 gün boyunca her gün 1 oyun dağıtacak.

28 Aralık günü için açıklanan ücretsiz oyun ise Mages of Mystralia oldu. Mages of Mystralia ,Kanadalı stüdyo Boelys Games tarafından geliştirilen bir oyun. Aksiyon ve macera sevenlerin ilgisini çekecek olan oyun şimdi ücretsiz olarak indirilebilir. Oyun ilk olarak 2017'de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için ve2019'da Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştü.



h2x1-nswitchds-magesofmystralia-ima-kNdT.jpg




Oyun Epic Games'in resmi websitesinde "Büyü dünyasında zihnin senin en büyük silahın. Düşmanlarınla savaşmak için farklı büyüleri öğren ve kendi büyülerini tasarla, sinsi arazilerde yolunu bul ve Mystralia krallığında geçmişin yanlışlarını düzelt." ifadeleri ile karşımıza çıkıyor.

Sistem gereksinimlerine gelecek olursak, işletim sistemi olarak Windows 7 64 bit, işlemci minimum Intel Core i5 2300 veya eş değeri, bellek 4 GB RAM, depolama 8 GB, DirectX 11, ekran kartı GeForce GTX 560 Ti veya eş değeri olmalı. Desteklenen diller ise İngilizce, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca.. Macarca, Korece, Lehçe, Rusça, İspanyolca (İspanya) olarak karşımıza çıkıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Epic Games Değeri 295 TL Olan 3 Oyunu Ücretsiz Yaptı!​



Epic Games tarafından hediye edilen ilk oyunumuz Tomb Raider GOTY Edition.​

Epic Games tarafından hediye edilen ilk oyunumuz Tomb Raider GOTY Edition.


Tomb Raider serisinin onuncu oyunu 2013 tarihinde Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıktı. Bir Japon efsanesini incelemek üzere Japonya açıklarında bir adaya giden Lara Croft'un da yer aldığı gemi fırtınaya takılır ve Lara Croft kendisini Yamatai adasında bulur. Böylece macera başlar.


Epic Games'in hediye ettiği diğer oyun 89 TL değerindeki Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.​

Epic Games'in hediye ettiği diğer oyun 89 TL değerindeki Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.


2015 yılında Xbox One ve Xbox 360 için piyasaya çıkan oyun, 2016 yılında da Windows ve Playstation 4 için piyasaya çıktı. Karakterimiz Lara Croft, ölümsüzlüğün peşine düşüyor ve bu uğurda maceraya atılıyor.


Epic Games'in hediye ettiği son oyun ise 164 TL değerindeki Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.​

Epic Games'in hediye ettiği son oyun ise 164 TL değerindeki Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.


Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, 2018 yılında Playstation 4, Xbox One ve Windows platformları için satışa sunuldu. Rise of the Tomb Raider oyunundan kısa bir süre sonra, Lara Croft'un Amerika kıtasındaki efsanevi şehir Paititi'ye gidip bir yandan Trinity ile savaşırken diğer yandan da serbest bıraktığı Maya kıyametini durdurmak için mücadele etmesine tanıklık ediyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst