gittigidiyor

Epic Games'in ücretsiz verdiği dördüncü oyun belli oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games yeni bir kampanya sürecini başlattı. Bir süredir ücretsiz verdiği oyunlarla ses getiren Epic Games, 15 gün boyunca her gün yeni oyun veriyor. Bu kapsamda yakın zaman önce normalde 25 TL değerinde olan Costume Quest 2'yi ücretsiz olarak verdi. Şimdi ise ücretsiz olarak sunulan dördüncü oyun belli oldu.



EPIC GAMES SABLE ADLI OYUNU ÜCRETSİZ OLARAK SUNUYOR​

Her gün yeni oyun vereceğini duyuran Epic Games'in dördüncü oyunu ise normalde 39 TL'ye satılan ancak kampanya kapsamında ücretsiz hale gelen Sable oldu. Sable'ın açıklama sayfasında oyunun, uzay gemisi kalıntılarından, antik yapılardaki çöllere ve büyüleyici manzaralardan pek çok maceraya uzanan bir hikayeyi anlattığı yazıyor.
001137126-ekran-resmi-2022-12-19-00.09.30.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst