gittigidiyor

EPosta Gönder İndir Çoklu (Toplu) Mail Gönderme Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
epostagonder_ekran.jpg


Kullanması kolay ama aynı zamanda gelişmiş seçenekler sunan bir toplu e-posta gönderme programı arıyorsanız, EPosta programını kullanabilirsiniz.


Türkçe dil desteği olan EPosta ile kolayca email listeleri hazırlayabilir, gönderim ayarlarını basit bir şekilde yapabilir ve birkaç tıklamayla harika e-posta şablonları oluşturabilirsiniz.
EPosta programı sayesinde hemen email grupları hazırlayabilir, bunlara e-posta listeleri yükleyebilir ve daha sonra dilediğiniz takdirde bazı kişileri yasaklı e-posta adresi olarak belirleyebilirsiniz.
Bu program ile Gmail, Mynet, Hotmail ve Yahoo gibi hesapların direk olarak Gelen Kutusuna toplu mailler yollayabilirsiniz.
EPosta programıyla yazı olarak veya HTML olarak güzel reklamlar hazırlayabilir ve toplu gönderimlerin raporlarını inceleyerek takip edebilirsiniz. Programın sahip olduğu araçları kullanarak yeni email adresleri bulabilir ve toplayabilirsiniz. Ayrıca uluslararası spam listelerinde kendi hesabınızın olup olmadığını ip bazlı test gerçekleştirerek öğrenebilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Deneme Sürümü
Dil: Türkçe
Boyut: 10.98 MB

EPosta İndir

EPosta Alternatif İndirme Linki

EPosta ile toplu mail nasıl gönderilir? İzle, öğren!
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
img3File.jpg


Microsoft Outlook programı size çok pahalı geldiyse ve onun kadar kaliteli olan başka bir e-posta yönetme programı arıyorsanız, Mozilla Thunderbird yazılımını kesinlikle denemelisiniz.


Mozilla Thunderbird programını kullanmak çok kolay ve oldukça gelişmiş denilebilecek özelliklere sahip. Bu programın performansından, yapılandırılma ayarlarından ve web uyumluluğundan oldukça memnun kalacaksınız.
Mozilla Thunderbird son sürümüyle birlikte gelişmiş filtreleme, posta arşivleme, emailleri sekmeli bir şekilde görme, mail kurulum sihirbazı, yenilenen araç çubuğu, iyileştirilen posta özeti, yenilenen eklenti yöneticisi, yenilenen güvenlik seçenekleri, istenmeyen postaları otomatik süzgeçten geçirme ve çöpe atma, geliştirilen g-mail entegrasyonu ve aktivite yöneticisi gibi üst düzey özelliklerle donatıldı.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 33.2 MB

Mozilla Thunderbird İndir

Mozilla Thunderbird Alternatif İndirme Linki

Mozilla Thunderbird Alternatif İndirme Linki 2

Mozilla Thunderbird Ekran Görüntüleri


mozilla-thunderbird-05-698x535.jpg

mozilla-thunderbird-01-700x496.jpg

mozilla-thunderbird-08-700x494.jpg

mozilla-thunderbird-06-700x497.jpg

mozilla-thunderbird-02-684x535.jpg

mozilla-thunderbird-04-700x497.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst