gittigidiyor

Erkan transferi taraftarı kızdırdı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
21 Ocak 2015


Erkan Zengin’in transferi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal'ın yer aldığı fotoğrafla duyrulurken, bu durum taraftarları ikiye böldü.

4Z9oyQ.jpg


Transferi arap saçına dönen Erkan Zengin'i almak için Trabzonspor cephesinden gelen son hamle işi bitirdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal, İsveç'e giderek Erkan Zengin'le birebir görüştü. Görüşmede menajer Metin Korkmaz da hazır bulundu.

Görüşme sonrası Erkan Zengin, Trabzonspor'a gelmeye ikna oldu. Erkan Zengin, başkan Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal ile birlikte Trabzon'a gelecek.

Görüşmede Erkan Zengin'in kafasının karışık olduğu ve taraftarlardan tepki geleceğinden dolayı anlaşmaya sıcak bakmadığı ifade ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili Ersun Yanal ve Başkan Hacıosmanoğlu'nun 'İyi futbolunu Trabzon'da da devam ettitirsen baş tacı olursun' diyerek kendisini ikna ettiği bildirildi.

TARAFTARLAR BÖLÜNDÜ

Erkan Zengin’in transferi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal'ın yer aldığı fotoğrafla duyrulurken, bu durum taraftarları ikiye böldü.

Erkan Zengin'in transferi için; ‘Bize gelen bizdendir’, ‘İstemem yan cebime koy gibisinden bomba transfer’, 'İnşallah bu haber yarın değişmez’, ‘Bir şans tanımak lazım herkes hata yapar’ ve ‘Fenerbahçeli Özer nasıl bizim evladımız olduysa Erkan’da olur’ gibi yorumların yanı sıra, ‘Başkan Drogba mı bu Allah aşkına ayağına gidilir mi?’, ‘İstemiyoruz gelme Fenerli’, ‘Yazıklar olsun size bu futbolcunun ayağına giden başkan asla affedilmeyecek’ gibi eleştirilere yer verdi.

Öte yandan Erkan Zengin transferini başından beri yürüten CEO Burak Gürdal, İsveç pasaportlu oyuncunun kafasının karıştırıldığını ancak iyice düşündükten sonra forma bulabileceği bir takımda oynamak istediği için Trabzonspor ile anlaştığını duyurdu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst