gittigidiyor

Ersan Gülüm'e 2 maç ceza

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2795609.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor'la karşılaşan Beşiktaş'ta savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, maçın 44. dakikasında Renato Civelli'ye yaptığı hareket sonrasında hakem İlker Meral tarafından kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Profesyone Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün inceledikleri dosyaları karara bağladı. Bu dosyalar içerisinde Ersan'ın gördüğü kırmızı kart da vardı. PFDK, Ersan Gülüm'e, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren oyçokluğu ile 2 resmi müsabakadan men ve 8 bin 500 TL para cezası verdi. Beşiktaş'ın bu karara itiraz etmesi ve Tahkim Kurulu'nun da aksi bir karar vermemesi durumunda genç futbolcu Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor maçlarını kaçıracak.


16 golde pay sahibi!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Siyah-Beyazlı formayla 19 karşılaşmaya çıkan Portekizli yıldız, rakip fileleri 12 kez sarsarak takımının en skorer ismi konumunda bulunuyor. Başarılı futbolcu, ek olarak yaptığı 4 asistle beraber Beşiktaş’ın bu sezon ligde bulduğu 16 golde pay sahibi oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst