gittigidiyor

Ersun Yanal'ın şaşırtan Salih kararı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
17 Haziran 2014 |


Geçen sezon kendisine pek şans vermeyen Ersun Yanal, Salih ile birlikte Alper’i de daha çok kullanmayı planlıyor. Başarılı hocanın “Salih ve Alper’e gözüm gibi bakacağım” dediği öğrenildi.

RyjEq7.jpg

Fenerbahçe, Salih Uçan’ın Roma’ya transferinin ne durumda olduğu bir çok kesim tarafından merak ediliyor. Salih kesin olarak ayrılmak istese de F.Bahçe, Salih’i istediği şartlar dışında satmak niyetinde değil. Başkan Aziz Yıldırım’ın ”1 yıl kiralık oynasın. O sırada siz de istediğimiz rakamı getirin, bonservisin bir bölümü bizim olsun” teklifine karşı Roma, yeni bir teklif yapmadı. Roma’nın sözlü dışında yazılı teklifi henüz gelmedi.

YABANCI KURALI FİKİR DEĞİŞTİRTTİ

F.Bahçe’de geçen sezon Ersun Yanal’ın Salih’e çok fazla sıcak bakmadığı belirtilmişti. Ama değişen yabancı kuralıyla Yanal’ın da Salih düşüncesi değişti. Yanal’ın Diego transferinin ardından Salih’i forvet arkası olarak değil, daha geriden oyunu kurucu olarak düşündüğü belirtiliyor. Hatta tecrübeli teknik adamın “Salih ve Alper’e gözüm gibi bakacağım” dediği kaydediliyor. Yanal’ın Meireles’i de elden çıkartabileceği bu nedenle Salih’i tutmak istediği belirtiliyor.

ARTIK DAHA ÇOK OYNAYACAĞI SÖYLENECEK

Ayrılmak isteyen Salih ise daha çok oynayabileceği söylenerek ikna edilecek. Salih, Emre’nin sık sık sakatlık yaşaması, Meireles’in yabancı kısıtlamasına takılacak olması nedeniyle gelecek sezon çok daha fazla maçta ilk 11’de forma giyecek.

Salih’in gitme konusunda ısrar etmesi durumunda ise Aziz Yıldırım’ın istediği şartların oluşması beklenecek. Bu şartlar oluşmadan Salih elden çıkartılmayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst