gittigidiyor

ESET Endpoint-Security 5.0.2122.6 32x64bit Türkçe

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
ESET_ENDPOINT_SECURITY.jpg


ESET Endpoint Security 5.0.2122.6 32x64bit FINAL (TÜRKÇE) (SINIRSIZ)

Programın Özellikleri;

ESET Endpoint sürümünün, standart ESET sürümünden farkı; sunucular için uzaktan yönetim seçeneği sunması, daha gelişmiş güvenlik ve ayrıntılı özelliklere sahip olmasıdır. Bu sürüm firma ve kurumsal işletmelere sunulmaktadır. Ve tabiki Security sürümü Antivirus sürümlerinden daha kapsamlı güvenlik sağlar.

Verilerinizi 25 yıldır AV dünyasına yenilikler katan çok katmanlı korumaya emanet edin.
Firma ağlarına yönelik çift yönlü güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim içeren hepsi bir arada güvenlik çözümü.

Kapsamlı, Çok Katmanlı Koruma

Firmaların uç noktaları için onaylanmış antivirus ve antispyware koruması ile bütünleşik güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim aracını birleştiren kapsamlı koruma.
EES51SGNLIVE2.png

Uç Nokta Koruması

Firma ağınızı sistemi ağırlaştırmayan ve bir çok özelleştirme seçeneği ile gelen antivirus, antispyware ve antispam korumasına emanet edin. ESET ThreatsSense ve bulut tabanlı tarama teknolojisi ile uç noktalarınızı koruyun ve antispam çözümü ile istenmeyen e-postaları posta kutunuzdan uzak tutun.

Veri Erişim Koruması

Yüksek trafik oluşturan web sitelerine erişimi engelleyin. Öğrenme moduna sahip iki yönlü güvenlik duvarı ile firmanızın ağını olası sızıntılara karşı koruyun ve yetkisiz aygıtların erişimini sınırlandırın.
EES52SGNLIVE2.png



Boyut:125-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: pandomim
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/vista/xp/32'64bit



downloadjpgpu5.gif

Endpoint Security-2012

(((Alternatif)))

Endpoint Security-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst