gittigidiyor

ESET NOD32 Antivirus 7.0.302.26 türkçe (x86/x64) Full

aligokpinar

Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
286
Tepkime puanı
4
Puanları
18
Yaş
52
Konum
Ankara
qokYFEX.jpg


ESET NOD32 Antivirus 7.0.302.26 türkçe (x86/x64) Full
Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 7, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. Program hızlı tarama seçeneklerini, kişiselleştirme özellikleriyle birleştirerek size özel bir güvenlik koruması sağlıyor.
ESET NOD32 Antivirus 7 ile internette gezerken, dosya indirirken veya çevrim içi oyun oynarken en yüksek güvenlik düzeyinde korunursunuz. Program buluttan desteklenen çok katmanlı koruma sistemiyle virüs, trojan, casus yazılım gibi tüm tehditleri ayrı ayrı engeller.
ESET NOD32 Antivirus 7′nın Öne Çıkan Özellikleri
Dijital Sahtekârlık Önlemleri (Anti-Phishing) YENİ!
Kimlik hırsızlığı ve bu amaçla gerçekleşen sahte e-postalar, internet siteleri gibi bu amaca hizmet eden kötü amaçlı unsurlara karşı sizi koruyacak özellikler içerir. Şifre hırsızlığı amacıyla gerçekleşen ve göründüğü gibi olmayan posta içeriklerininden sizi korur..

P8er1ZF1.png


.: Kurulum Notları :.
# Lisans Sınırsızdır. Kurmadan Önce Sisteminizdeki ESET’i Kaldırıp Sistemi Yeniden Başlattıktan Sonra Kuruluma Geçin.
# 32 ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir Sisteminize Uygun Olanı Kurulur.
# Sisteminizde ESET Kuruluysa Kaldırın ve Sistemi Yeniden Başlatın. Kurulum Başarısız Olursa AppRemover ile Sisteminizi Temizleyin.
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…
NOT: Final sürümüdür eski yorumlara aldanmayınız..
antivirüsünüzü silmeden kurmayınız


http://turbobit.net/6rkba60pfqly.html
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst