gittigidiyor

ESET Smart Security 5 Türkçe Sınırsız Kullanım 32-64 Bit

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
ESET Smart Security 5 Türkçe Sınırsız Kullanım 32-64 Bit


ebeveyn_kontrol_cocuk_internet_ESET_Smart_Security_5.jpg
ESET Smart Security 5 ile birlikte gelen yeni özellikler ve güvenlik filitreleri, Eset’i yine vazgeçilmez kılıyor. ESET Smart Security 5, ESET Nod32 Antivirüs 5′den biraz daha güçlü ve güvenli olduğu gibi sezgileri de daha gelişmiş bir şekilde tasarlanmış. Bilgisayarınızda eset veya başka bir antivirüs varsa kaldırın. Paylaştığım program aslında sınırsız değil, vereceğim ikinci program (Eset PureFix) ile antivirüs programını sınırsız hale getireceğiz. Antivirüs porgramları Eset’in orjinal sitesinden indirilen orjinal programlardır.

KURULUM:
Eğer bilgisayarınızda Eset Nod32 porgramı varsa kaldırın ve bilgisayarınızı tekrar başlatın, porgramdan geriye kalan kayıt anahtarlarını tamamen silmek için Eset Purefix porgramını normal olarak çalıştırıp “Extras” bölümününden “Clean Up!” tuluna basarak tüm eset kayıt anahtarı kalıntılarını silebilirsiniz. Bilgisayarınızda Eset Antivirüs porgramının kurulu olmadığını varsayıyorum. Bilgisayarınız açıldıktan sonra Eset PureFix v2.02 programını normal bir şekilde çalıştırın, “Enable” tuşuna basın ve Eset Nod32 5 veya Smart Security 5 porgramını yüklemeye başlayın. Yüklemenin sonunda Eset PureFix porgramının yüklediğiniz eset ürünü antivirüs porgramını algıladığını göreceksiniz. Kurulum bittikten sonra açık porgramları kapatıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Eset antivirüs porgramını güncelledikten sonra (güncellemeden önce de görebilirsiniz, tam hatırlamıyorum) Ürün etkinleştime kısmına bakın “Ürün etkinleştirildi” yazısını göreceksiniz.
DOWNLOAD:
ESET Smart Security 5 Türkçe Sınırsız Kullanım 32 Bit

DOWNLOAD:
ESET Smart Security 5 Türkçe Sınırsız Kullanım 64 Bit

Full Yapmak için
aşağıdaki eklentiden ESET PureFix v2.02 dosyasını indirin...

ESET Smart Security 5 TR TEK LİNK İNDİR:
[HIDE]

[/HIDE]
 

Ekli dosyalar

  • PrFixv2.02_www.satcafesi.net.rar
    132 KB · Görüntüleme: 232

tormann

Aktif Üye
Katılım
3 Kas 2012
Mesajlar
45
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
52
Konum
almanya
erkal ustam dosya silinmis tekrar bir link yenileyebilirmisiniz tesekkürler
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst