gittigidiyor

Eski Android sürümüne destek sonlandırılıyor..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google, bir yandan Android 12 ile ilgili düzenlemelere devam ederken diğer yandan da eskiAndroid sürümlerine olan desteği sınırlandırmaya odaklanıyor. Destek sonlandırma konusu bundan 11 yıl önce hayata geçirilen Android 2.3.7 sürümü için de geçerli. Böylece 27 Eylül'den sonra Android'de varsayılan olarak gelen YouTube, Gmail ve Google Drive desteğini bitiriyor. Bununla birlikte diğer Google servislerine erişim de kısıtlanıyor.

Eski Android sürümlerini kullananlar ne yapacak?​

Bu noktada eski Android sürümlerini kullanan kişiler Google hesabı ile servislere giriş yapmaya çalıştığında şifre uyarısı alacak. Android 3.0 Honeycomb sürümünün yüklü olduğu cihazlarda herhangi bir problem olmadan kullanıma devam edilebilecek. Google şimdiden bilgilendirme e-postalarını da göndermeye başladı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Tabii en basit olarak bazı tabletlerde kullanılmıştır...
Özellikle geniş ekranlı cihazlar için özelleştirilen Honeycomb'ın arayüzü holografik olarak nitelendiriliyor. Holografik arayüzün saydam, akıcı ve algılaması kolay bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.


Bu sürümde çoklu program çalıştırma ve bildirim özelliklerinin de yenilendiğini söyleyen Google, Android Market'teki 100,000 uygulamadan bahsetmiş. Honeycomb için uygulama tarafına değinilmemiş ....


Android için web tarayıcısında da güncellemeler yapılmış ve Chrome senkronizasyonu tarayıcıya dahil edilmiş. 3 boyutlu Google Maps 5, 3 milyonluk arşiviyle Google eBooks ile sesli ve görüntülü aramanın mümkün olduğu Google Talk da Honeycomb'da kullanılabilecekler arasında gösterilmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst