AKHİSAR LI
Aktif Üye
ALINTI: İsa yüksel
Cihazımııza yeni yazılımı yükledikten sonra cihazımız yeniden başlatılacaktır.
Başlangıçta bir takım ayarları yapmamız istenecektir.
Cihaz ilk açıldığında bizden görüntü ve se çıkış ayarları ile ilgili seçim ekranı gelecektir.
Burada uygun bağlantı ayarını seçtikten sonra renk ve çözünürlük ayarları ile ilgili seçim ekranı gelecektir.
Çözünrlüğü de seçtikten sonra görüntü ayarları ile ilgili test resimlerine göre ayarlarınızı yapmak isteyip istemediğinizi soracaktır. Ben hayır diyerek diğer aşamalara geçiyorum.
Dil seçim ekranı gelecektir.
Kumandamızın yön tuşları ile " Türkçe" seçeneğinin üzerine gelip seçiyoruz.
Bu aşamadan sonra yapılandırma sihirbazı gelecektir.
Bu aşamada yapılandırma (Tuner) ayarlarınızı yapabilir yada sihirbazdan çıkabilirsiniz.
Tuner A için basit yapılandırma tipini seçtim.
Tuner B şimdilik yapılandırmıyoruz. Tuner ayarlarına ayrıca değineceğiz.
Kanal taraması yapmayı isteyip istemediğimizi soracak. taramayı sonra yapmak istediğimizden hayır diyerek bu aşamayı geçiyoruz.
Diğer ayarları sonradan yapabileceğimiz için Hayır deyip kurulum sihirbazını tamamlıyoruz.
Cihazımııza yeni yazılımı yükledikten sonra cihazımız yeniden başlatılacaktır.
Başlangıçta bir takım ayarları yapmamız istenecektir.
Cihaz ilk açıldığında bizden görüntü ve se çıkış ayarları ile ilgili seçim ekranı gelecektir.

Burada uygun bağlantı ayarını seçtikten sonra renk ve çözünürlük ayarları ile ilgili seçim ekranı gelecektir.

Çözünrlüğü de seçtikten sonra görüntü ayarları ile ilgili test resimlerine göre ayarlarınızı yapmak isteyip istemediğinizi soracaktır. Ben hayır diyerek diğer aşamalara geçiyorum.

Dil seçim ekranı gelecektir.

Kumandamızın yön tuşları ile " Türkçe" seçeneğinin üzerine gelip seçiyoruz.

Bu aşamadan sonra yapılandırma sihirbazı gelecektir.

Bu aşamada yapılandırma (Tuner) ayarlarınızı yapabilir yada sihirbazdan çıkabilirsiniz.

Tuner A için basit yapılandırma tipini seçtim.

Tuner B şimdilik yapılandırmıyoruz. Tuner ayarlarına ayrıca değineceğiz.

Kanal taraması yapmayı isteyip istemediğimizi soracak. taramayı sonra yapmak istediğimizden hayır diyerek bu aşamayı geçiyoruz.

Diğer ayarları sonradan yapabileceğimiz için Hayır deyip kurulum sihirbazını tamamlıyoruz.