habib723
Aktif Üye
Arkadaşlar bu gün turksat lnbsinin yanına aparat taktım. rastgele körtarama yaptım EUTELSAT 36B ye ait ir kaç frekansın kullanılabilir olduğunu gördüm.. dha doğrusu çektiğini gördüm.. Sinyal seviyesi %64 idi ve şifreli ntv+ platormunun frekanındaki şifreli sport1 sport russia history travel v.s kanalalrı çözüldüğünü gördüm....Bunu bu şekilde söylememin nedeni ise Güneydoğuda Batmanda yaşıyorum ve burada Russia uydusunun çekmemesi gerekir. yanlış biliyorsam düzeltiniz....
Aşağıdaki frekanslar çekim kpasitesine tkılan rekanslardır.... Bu arada çanak--- çapım 90 cm ofset çanaktır.... ku lnb kullanıyorum...... rekansı detaylı incelediğimde R bandında yayın yaptığını gördüm.. EURASİAN KAPSAMA ALANI DOĞAL OLARAK ÇEKER ANCAK RUSSİA KAPSAMA ALANI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇEKMİYORDU... BU GÜN NASIL ÇEKTİ ANLAMADIM DOĞRUSU
Aşağıdaki frekanslar çekim kpasitesine tkılan rekanslardır.... Bu arada çanak--- çapım 90 cm ofset çanaktır.... ku lnb kullanıyorum...... rekansı detaylı incelediğimde R bandında yayın yaptığını gördüm.. EURASİAN KAPSAMA ALANI DOĞAL OLARAK ÇEKER ANCAK RUSSİA KAPSAMA ALANI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇEKMİYORDU... BU GÜN NASIL ÇEKTİ ANLAMADIM DOĞRUSU

Son düzenleme: