gittigidiyor

Eutelsat36b uydusu

habib723

Aktif Üye
Arkadaşlar bu gün turksat lnbsinin yanına aparat taktım. rastgele körtarama yaptım EUTELSAT 36B ye ait ir kaç frekansın kullanılabilir olduğunu gördüm.. dha doğrusu çektiğini gördüm.. Sinyal seviyesi %64 idi ve şifreli ntv+ platormunun frekanındaki şifreli sport1 sport russia history travel v.s kanalalrı çözüldüğünü gördüm....Bunu bu şekilde söylememin nedeni ise Güneydoğuda Batmanda yaşıyorum ve burada Russia uydusunun çekmemesi gerekir. yanlış biliyorsam düzeltiniz....
Aşağıdaki frekanslar çekim kpasitesine tkılan rekanslardır.... Bu arada çanak--- çapım 90 cm ofset çanaktır.... ku lnb kullanıyorum...... rekansı detaylı incelediğimde R bandında yayın yaptığını gördüm.. EURASİAN KAPSAMA ALANI DOĞAL OLARAK ÇEKER ANCAK RUSSİA KAPSAMA ALANI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇEKMİYORDU... BU GÜN NASIL ÇEKTİ ANLAMADIM DOĞRUSU

Son düzenleme:

habib723

Aktif Üye
uSTAM BU DA ÇANAĞIN GÖRÜNTÜSÜ AKŞAM OLDUĞU İÇİN KARANLIKTA ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM...

TEŞEKKÜRLER......

habib723

Aktif Üye
Diğer çanağım

bu da benim diğer çanağım merkez hotbird....

sırasıyla badr(26.0-25.5)-astra(19.2)-Hotbird(13A-b...-Merkez)-Astra(4.A-aktif değil)

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.