gittigidiyor

Evde Kaybolan Telefonunuzu Islıkla Telefonu Bulan Uygulama

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1484684065_islikla-telefonu-bul.jpg

Evde Kaybolan Telefonunuzu Islıkla Telefonu Bulan Uygulama
Islıkla telefonu bul uygulaması çok kullanılan ve beğenilen bir uygulama. Islık çaldığınızda telefonunuz eğlenceli sesler çıkartır ve telefonu bulmak kolaylaşır. Bu uygulama ile telefonunuzu bir yere bıraktığınızda ve onu unuttuğunuzda hemen koyduğunuz yerden kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu uygulama minimum enerji tüketimi ile çalışır. Mesela telefonunuzu kaybettiniz ve bulamıyorsunuz diyelim.

Hemen ıslığınızı çalarak bulmak çok kolay olacak ve ıslığı çaldığınızda telefonunuz size sinyal gösterecek. Böylece telefonu kolayca bulabileceksiniz. Eğlenceli müzik ile girdiğiniz ortamlarda beğeni toplayacaksınız. Bu uygulama ile dilediğiniz kişiye şaka yaparak uygulamayı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Güçlü ses algı yöntemi ile telefonunuz ıslık sesi duyduğu an etkileşime geçecektir. Müzik ve istediğiniz bir şekilde size hemen yerini gösterecektir.

Etkileyici bu yöntemi sayesinde keyifli bir zaman geçirmek sizin elinizdedir. Bu eğlenceli şakalar ve ıslık ile telefonunuzla aranızdaki haberleşmeye hazır mısınız? Hemen indirin ve keyfini çıkarın. Eğlence sizin için hemen yanınızda. Hala bu uygulama ile tanışmadınız mı? Haydi, o zaman bu keyif dolu uygulamayı indirin ve keyfini çıkarın. Keyifli zamanlar geçirin.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst