gittigidiyor

EVGA, PRO SLI Köprülerini Duyurdu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
EVGA, NVIDIA GTX 1080 ve 1070 ile beraber duyurulan ve iki kat daha hızlı veri alışverişi sağlayan SLI teknolojisi için PRO SLI köprüleriin resmi olarak duyurdu.


evga-pro-sli.jpg
Donanım bileşenleri konusunda önemli isimlerden biri olan EVGA, PRO SLIköprü ailesini resmi olarak duyurdu.
EVGA PRO SLI Özellikleri

NVIDIA'nın yeni GeForce GTX 1080 ve GeForce GTX 1070 ekran kartları ile beraber duyurduğu iki kat daha hızlı veri alışverişi yapabilen köprü teknolojisini destekleyen bu aile, dört farklı model ile birlikte geliyor.





0-slot, 1-slot, 2-slot ve 4-slot olmak üzere iki ekran kartının arasındaki mesafeye göre satın alınabilen dört farklı modeli bulunduran bu aile,NVIDIA Surround, 4K+ ve 120Hz+ oyun teknolojileri için optimize edilmiş durumda.


evga-pro-sli-2.jpg

Önceki nesil SLI köprülerine göre yüksek bant genişliği sunan ve bu sayede iki kat daha hızlı transfer hızı sunan Evga PRO SLI köprüsü ayrıcaNVIDIA'nın kendi çözümünden farklı olarak kişiselleştirilebilir LED aydınlatma da sunuyor.
Bu aydınlatma kırmızı, yeşil, beyaz veya mavi renklerini destekliyor.
Şimdilik sadece 2 ve 4 slot modellerini satıştayken tüm modellerin fiyatı39.99 dolar olarak açıklandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst