gittigidiyor

Evrende yolculuk mümkün olacak mı?

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66
visitor.jpg
Eğer dünyadışında bir yerlerde bir yaşam varsa, orada yaşayan canlılar büyük bir olasılıkla bize benzemektedirler. Egzobiyoloji yani biyolojik yaşam uzmanları olarak tanınan Prof. Carl Sagan, Frank Drake gibileri galaksimizde bizim dışımızda yaşamın olması gerektiği düşüncesindeler. Bu uygarlıklar bizden eski ve bizden ileri bir teknolojiye sahip olabilirler, hatta olmalıdırlar. Michigan Üniversitesi´nden Michael Swords, literatüre geçen yazısında şunu diyordu: " .. evrenin bir yerlerinde, uygarlıklar vardır, bunu tartışmaya pek gerek yok asıl zor olan uzayda yolculuktur.. yaşam formları çeşitli olabilir çünkü yaşamsal koşullar fiziksel ve kimyasal olarak değişkendir.. insanımsı olmak kaydıyla her tür yaşam olabilir.. fakat dedim ya önemli olan uzayda yolculuğun zorluğudur.." Öte yandan, bilim kamuoyu dünyanın dünyadışı canlılar tarafından ziyaret edildiği düşüncesine pek katılmak niyetinde değil. Oysa, bu ziyaretlerin olduğu göstergesi ise çok yüksek, karşıt tezlerin temelinde bizim çok yoğun ve popüler bir galakside yaşıyor olmamız düşüncesi yatıyor. Bir diğer gerçek ise, saklanan sırların varlığının kesin olduğu. Eğer UFO olayları, ön yargısız ve açık bir bilinçle izlenirse tek bir gerçek vardır. 1947´den bu yana gezegenimize dünyadışı uzay araçları düşmüştür ve parçaları saklanmaktadır. Biz yalnız değiliz..

ATA NİRUN
 

kly43

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
139
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yukarıdaki yazıda evrende bizden başka canlılar var olabileceğini söylüyorlar evet bende öyle düşünüyorum. 1947´den bu yana gezegenimize dünyadışı uzay araçları düşmüştür deniliyor.Peki niye saklanıyor acaba ? hani bir sebebi mi var acaba gelip düşmüşlerse açıklasınlarda bizde bilelim nasıl bir şeylerdir acaba insana benziyorlar mı,Yoksa nasıl bir canlılardır.Değilmi?
Bu güne kadar basından duyduğumuz kadarıyla, hep aynı- vardı yoktu yok göz yanılması yok kamera hilesi gibi birşeyler,eee işte böyle evrenin sırlarını bilmek ne vardır ne nedir ,bu günkü teknoloji ile mümkün değil zannedersem....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst