gittigidiyor

[Excel ] Excel Benzeri Programlar İndir Ücretsiz En İyi 3 Alternatif

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
excel-sinav-sorulari.jpg


Excel programı aslında tüm ofis ihtiyaçları için birer yazılım barındıran Microsoft Office paketinin bir parçasıdır ve muhasebe hesapları, tablosal veri analizi gibi ihtiyaçları karşılamak için üretilmiştir.

Tıpkı Microsoft Office paketi gibi çok kaliteli ofis yazılımları içeren ama tamamen ücretsiz olarak sunulan alternatif ofis paketleri de var. Bu ofis paketlerinde Excel programının çok başarılı alternatifleri de yer alıyor. Yani Excel programını nasıl kullanıyorsanız, bu alternatifleri de aynı şekilde kolaylıkla kullanabilir ve Excel ile yaptığınız her şeyi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kısacası Excel programına para ödemek istemiyorsanız, bu programlar işinizi gayet iyi görecektir.


1- WPS Office

Bu ofis paketinin içindeki Excel alternatifi olan Spreadsheet programının ekran görüntüsü aşağıda resimde gözüktüğü gibidir.



office-2013-spreadsheets-big-2.png


İndir

2- OpenOffice

Apache OppenOffice yazılım suitinin içerdiği programlar içinde Excel programına alternatif olarak kullanabileceğiniz OpenOfice Calc programının ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir.



calc-big.png


İndir

3- LibreOffice

Bu ofis paketindeki Excel alternatifi olan LibreOffice Calc programı aşağıda göründüğü gibidir.



maxresdefault.jpg


İndir

excel-sinav-sorulari.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst