gittigidiyor

Express Burn Plus 7.00 Beta

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
jBrYzJ.jpg


Express Burn bilgisayarınızda bulunan verileri CD, DVD, Blu-ray diskler üzerinize yazmanıza olanak tanıyan bir yazılımdır.Express Burn CD/DVD yazma kategorisinde yer alan birçok güçlü ve karışık programın aksine onların yaptıkları tüm işlemleri küçük dosya boyutu ve kolay kullanımıyla yerine getiren bir CD/DVD/Blu-ray yazma programıdır.

Bu özel uygulama birçok kullanıcının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan Nero'nun yerine kullanılabilecek başarılı bir alternatiftir. Disk yazmak için gerekli seçenek ve özelliklerin tamamını içerisinde barındırmaktadır.

Express Burn'ün sade ve şık arayüzü üzerinde tüm fonksiyonlar ana sayfa üzerinde düzgün bir şekilde yerleştirilmiştir. Yazdırmak istediğiniz dosya türüne göre kategorilendirilen sekmelerden istediğinizi seçerek, dosyalarınızı hazırladıktan sonra yazdırma işlemine başlayabilirsiniz.

Kolayca ses cd'leri, video cd'leri ve veri cd'leri oluşturabileceğiniz Express Burn ile aynı zamanda isterseniz disklerinizin imajlarını iSO formatında bilgisayarınıza kaydedebileceğinzi gibi, iSO formatında bilgisayarınızda kayıtlı olan imaj dosyalarını disklere yazdırabilirsiniz. Eğer elinizde boş bir disk varsa Express Burn ile istediğiniz her şeyi yapmak mümkündür.

Blu-ray diskler için de destek sağlayan uygulamayı test ederken herhangi bir hatayla karşılaşmadım. Hemen hemen her görevi desteklemek için gerekli tüm araçlara sahip olan programı her seviyeden bilgisayar kullanıcısı rahatça kullanabilir. Yazdırma işlemleri sırasında da gayet hızlı ve hatasız şekilde görevini tamamlayan program benden tam puan almayı başarıyor.

Kullanım kolaylığı, küçük dosya kurulum boyutu ve her türlü ihtiyaca karşılık vermesi nedeniyle Express Burn diğer disk yazma yazılımları arasında aradan sıyrılmayı başarıyor. Tüm kullanıcılarımızın Express Burn'ü kullanmalarını tavsiye ederim.

6m1LG9.png


Express Burn Plus 7.00 Beta
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst