gittigidiyor

Extremebox 15000 HD RSS Haber Ekleme ve hazır rss.txt dosyası:

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
Extremebox 15000 HD RSS Haber Ekleme ve hazır rss.txt dosyası:

Cihazınızın RSS haber sitelerinde haber okuma özelliği vardır. Mevcut haber kanallarına istediğiniz konu hakkında haber ekleyebilirsiniz.
[HIDE]
1. Menu=>Araçlar=>RSS Haber=>OK
2. İnternet sitelerinde artık standart haline gelen RSS haber desteğini cihazınıza eklemek için ilgilendiğiniz internet sitesinden rss uzantılı adresi alıp yeşil tuş ile kumanda üzerinden yada USB bellek ile yükleyebilirsiniz.

2. Usb Üzerinden yüklemek için USB seçeneğini kullanın. İnternetten aldığınız rss uzantılı adresleri aşağıdaki gibi rss.txt dosyasına yazın.
(Örnekde 2 adet adres var siz daha fazla adres ekleyebilirsiniz)
Örnek rss.txt içeriği
TRT - GUNDEM,http://www.trt.net.tr/rss/gundem.rss
TRT - SPOR HABERLERI,http://www.trt.net.tr/rss/spor.rss

3. rss.txt dosyasını usb diskinize kaydedin ve cihazınıza bağlayın.
4. Kanal ekle=>USB=>OK seçeneği ile yükleme tamamlanacaktır.

[/HIDE]

 

Ekli dosyalar

  • rss.rar
    301 bayt · Görüntüleme: 9

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst