gittigidiyor

F.bahçe'den g.saray'a mevlüt çalımı !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Ersun Yanal, kızının düğününde Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptı.

Yerli golcü arayan F.Bahçe ile gurbetçi oyuncunun yolu kesişti. St. Etienne başkanı Romeyer, G.Saray'ın teklifini geri çevirdi. Yanal kızının düğününde istedi, Yıldırım 'peki' dedi

Teknik direktör Ersun Yanal, kızının düğününde iki arada bir derede başkan Aziz Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptı. Yabancı kontenjanının sıkışması, Emenike, Sow ve Webo'nun Afrika Kupası'na gideceği dönemde forvette sıkıntı yaşanacağını düşünen Ersun Yanal uzun zamandır alınmasını istediği Mevlüt Erdinç'te ısrarcı oldu. F.Bahçe yönetimi , Mevlüt'ün ağabeyi ve menajeri Ramazan Erdinç ile görüşmeyi doğrulamış ancak fiyatta anlaşamayınca "İlgilenmiyoruz" açıklamasını yapmıştı. Araya Galatasaray da girince fiyatın katlanacağını düşünen F.Bahçe 'topa' basmıştı. Ersun Yanal, kızı Femin'in düğününde konuyu başkan Yıldırım'a söyledi, "Bizim şartlarımıza uyacak, faydalı olacak tek isim Mevlüt'tür. Yerli bir golcü dışında eksiğimiz yok" diyerek ricacı oldu.

3.5 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

St. Etienne Başkanı Roland Romeyer'in, "1 yıl önce 5 milyon euro'ya aldığımız bir futbolcuyu 2 milyon euro'ya satmayız" diyerek G.Saray'ı reddetmesi de "makul bir rakama alınabilir" mesajı olarak algılandı. F.Bahçe yönetiminin bu hafta içinde yeniden Mevlüt'ün ağabeyi Ramazan Erdinç ile temasa geçeceği, çok uzamadan bu işi bitireceği belirtiliyor. Böylece Alper'den sonra Galatasaray'a bir çalım daha atılacak. 27 yaşındaki Mevlüt geçen sezon Rennes'de 4, St. Etienne'de 28 maça çıkmış, 32 karşılaşmada 13 gol atmıştı. Mevlüt şu anda Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'in de gözdesi.

Fotomaç


F.Bahçe'den G.Saray'a Mevlüt çalımı !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst