gittigidiyor

F.bahçeli futbolcuların mancini pişmanlığı

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Roberto Mancini'nin Türkiye'den ayrılmasının ardından birbirlerini arayarak bu olayı yorumladığı iddia edildi.

G.Saray'da Mancini'nin istifası Fenerbahçeli futbolcuları derin bir pişmanlığa itti.

19. şampiyonluğu Mancini'nin taktik kağıdına gönderme yaparak kutlayan sarı-lacivertliler, İtalyan hocanın istifasını öğrenir öğrenmez telefona sarılıp birbirlerini aradı ve "Bu istifada payımız var mıdır" diye sordukları öğrenildi.

Olayın fikir babası Volkan'ın, "Amacımız bu sezonki mücadele nedeniyle ezeli rakibimize gönderme yapmaktı. Hedefimizde Mancini yoktu. Kendisinin kariyeri ortada. Umarım yaptığımız bu espriyi kariyerine ve karizmasına bir saygısızlık olarak almamıştır. Zaten bu olaydan sonra her defasında amacımızın Mancini'ye saygısızlık yapmak olmadığını dile getirmiştik" dediği belirtildi.

Sabah


F.Bahçeli futbolcuların Mancini pişmanlığı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst