gittigidiyor

F1 2016, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
F1 yarış serisinin son üyesi F1 2016, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu. Codemastersyaptığı duyuruda oyunu önümüzdeki yaz döneminde çıkaracağını belirtti. İlk oynanış videosu ise Haziran 2016’da gerçekleştirilecek olan E3 2016‘da gösterilecek.
F1_2016_May_003_WM.png

F1 2016‘daki yeniliklerin arasında, daha derin bir kariyer modu bulunuyor. Oyuncuların kendi efsanevi yarışçısını oluşturabildiği bu modda 10 sezona kadar oynanabilecek ve yeni deneme geliştirme programına bağlı zengin bir araç geliştirme sistemi bulunacak.
Güvenlik araçlarının eklenmesi ile gerçeğe daha yakın olacağı söylenen F1 2016‘da yeni bir sokak pisti olan Bakü/Azerbaycan bulunuyor. Oyun tasarımcısı Lee Mather‘a göre, güvenlik aracının tekrar oyuna eklenmesinin yanı sıra ilk defa da sanal güvenlik aracı oyunda yerini alacak. Bunlar haricinde ise F1 2016‘nın serideki diğer oyunlardan çok daha fazla yeni özellik içereceği belirtiliyor.
F1_2016_May_009_WM.jpg

Oyuncular için ana ekran görevi görecek olan yarışlardaki misafirperverlik alanlarında araştırma ve geliştirmeler yapılacak ve oyuncular yarış içi ve dışında gelişmelerini sağlayacak yarışçı antrenörleriile çalışabilecek.
Serideki bir önceki oyun olan F1 2015‘in gerek performans gerekse çoklu oyuncu modunun sıkıntılı olması, F1 severler için kafalarda bir soru işareti bıraksa da ilk oynanış ve detayları E3 2016‘dan daha net bir şekilde alabileceğiz. Codemasters‘ın yarış oyunlarındaki deneyimi ile bakalım F1 2016,yeniden serideki eski başarısına dönebilecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst