gittigidiyor

Facebook, iOS 14’e bir ekleme yapmak istiyor

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Facebook, iOS 14’e bir ekleme yapmak istiyor[/h]
[FONT=&quot]1 gün önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 5,156KEZ OKUNDU
    [*=right]0

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Facebook ve Apple arasında zaman zaman gerilen zaman zaman gevşeyen bir ilişki bulunuyor. Bu ilişkinin temelinde ise aslında iOS yazılımı yatıyor. Facebook, Apple’ın kendi uygulamalarını öne çıkartmak için diğer uygulamaları sümen altı ettiğini söylüyor. Facebook şimdi de Apple’ın yeni yazılım güncellemesi iOS 14’e bir ekleme yapmak istiyor.
iOS 14 ile nihayet geldi dedirten Gmail özelliği[FONT=&quot]Gmail varsayılan e-posta uygulaması haline geliyor! Apple'ın çok katı olduğu varsayılan uygulamalar kararı yumuşamaya başlıyor. İşte detaylar
[/FONT]

[h=2]Facebook ve Apple arasında neler oluyor?[/h]Kısa bir süre önce iPhone’lara gelen yazılım güncellemesiyle isteyen kullanıcılar iOS 14‘e geçiş yapmıştı.
iOS 14 ile birlikte Apple katı uygulama politikasını yumuşatmış ve Gmail’i varsayılan e-mail uygulaması olarak ayarlama özgürlüğünü getirmişti. Bu özellik iOS 14 ile bazı teknik ayarlama sorunlarıyla karşılaşmış olsa da iOS 14.0.1 güncellemesiyle bu sorun çözülmüştü. Tam da bu noktada Facebook’a değinmek gerekiyor.
Facebook da böyle bir ayarlamaya izin veren Apple’ın diğer uygulamalarında da buna geçiş yapmasını istiyor. Apple’ın cihazlarında varsayılan mesajlaşma uygulaması olan iMessage ve Mesajlar uygulamalarının da isteyen kullanıcılar tarafından başka uygulamalarla değiştirilmesini ve bu noktada Facebook’un mesajlaşma uygulamasının da ayarlanabilir olmasını
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst