gittigidiyor

Facebook Lite apk indir (Düşük Model Telefonlar için Facebook Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1435812764_facebook-lite.jpg

Facebook Lite apk indir (Düşük Model Telefonlar için Facebook Uygulaması)
Akıllı telefonlarınızdan en çok kullandığımız uygulamalardan biridefacebook uygulamasıdır.Facebook uygulaması resimlerden ve uygulamalardan dolayı hem telefonunuzu hande internet paketinizi zorlayabilir.Facebook Lite uygulaması hem düşük sistemler için hem de internet paketinizi az kullanan bir uygulamadır.Facebook Lite uygulaması ile normal ana sayfanızı takip edebiliyor ve videoları kesintisiz olarak izleyebiliyorsunuz.Bu agulamann en büyük avantajı tüm içerikleri kesintisiz olarak takip edebiliyorsunuz.Eğer telefonunuzdan bol bol facebook uygulamasına giriyorsanız ve internet paketini düşükse bu uygulama tam size göre.



1435812816_facebook-lite-1.jpg
1435812800_facebook-lite-2.jpg

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 584,09 Kb
Facebook-Lite.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst