gittigidiyor

Facebook Zaman Tüneli Nasıl Temizlenir? Eski Paylaşımları Toplu Olarak Silme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1476897608_facebook-zaman-tuneli-temizleme.jpg

Facebook Zaman Tüneli Nasıl Temizlenir? Eski Paylaşımları Toplu Olarak Silme
Sosyal medya uygulamaları arasında en eski olanlardan biri de facebook platformudur. Anlık paylaşımlar, sohbetler, beğeniler ve daha fazlasını facebookta yapabilirsiniz. Zaman tüneli adı verilen kısımda facebook kullanmaya başladığınız andan itibaren yapmış olduğunuz tüm paylaşımlar bulunmaktadır. Bu paylaşımlar zaman zaman önünüze çıkmakta, geçmişiniz hakkında bilgiler de vermektedir. Kaldırmak istediğiniz paylaşımların tümünü tek tek silmek çok uzun zaman alacak ve neredeyse imkânsız olacaktır. Bu sebeple sizlere birkaç adımda tüm eski paylaşımlarınızı nasıl temizleyebilirsiniz ondan bahsedeceğiz.

Facebook Zaman Tüneli Temizleme / Eski Paylaşımları Toplu Silme
Bu işlemi birkaç basit adımla gerçekleştirebilirsiniz. Öncelikle işe facebook hesabınıza giriş yaparakbaşlamalısınız. Hesabınıza girişiniz gerçekleştikten sonra sağ üst köşede bulunan ok sembolüne tıklayın. Burada karşınıza çıkan kategorilerden Ayarlar- Gizlilik bölümünü seçerek işleminize devam edin. Bu şekilde seçmiş olduğunuz bölümde "paylaştıklarımı kimler görebilir?" bölümü yer almaktadır.

Bu bölümde bulunan "geçmiş gönderilerini sıfırla" seçeneğine giriş yapın. Eksiksiz olarak gerçekleştirdiğiniz adımlar sonucunda "sadece ben" seçeneği ile öncelikle gönderilerinizi özelleştirin. Daha sonra karşınıza "eski gönderileri sıfırla" diye bir seçenek çıkacak. Son işlem olarak da bu seçeneği seçin. Daha sonra tüm eski gönderilerinizin silindiğini göreceksiniz.

İzlemiş olduğunuz birkaç basit adım sayesinde kolayca eski gönderilerinizden kurtulabilir ve tertemiz bir zaman tüneline kavuşabilirsiniz. Böylece tüm gönderilerinizden kurtulmak için tek tek silme işlemi yapmanıza gerek kalmamaktadır.


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1476814502_indir.jpg

Facebook Marketplace nedir ? Facebook 2.el eşya satışı nasıl yapılır ?
Bilindiği gibi facebook dünyanın her tarafından ulaşılabilen devasa bir platform haline geldi. Bu devasa platformda milyonlarca insan birbirleri ile görüntülü, sesli ve mesaj olarak iletişim kurabilmekte ve günlük hayatta yapıp ettikleri onca şeyi bazı kayıt cihazları ile kayıt altına alarak bu sosyal paylaşım sitesinde paylaşabilmektedirler.

Facebook da son zamanlarda diğer bazı sosyal paylaşım siteleri gibi ticari hayatın etkinliklerini, tanıtım araçlarını ve reklamlarını bazı sayfalarına taşıyarak insanların dikkatine sunma konusunda önemli çalışmalar yürütmektedir. Sahip olduğu milyonlarca üyesinin profilinden ve genel beğeni ve kullandığı uygulamalardan da kitlesel bir anket aracı gibi işlev gördüğü konusunda yayılan bilgiler de düşünülürse facebook ortamında açılan herhangi bir sayfa ile yürütülmek istenilen ticari faaliyetlerin ne kadar etkili olacağı daha iyi anlaşılacaktır.



Facebook kullanıcılarının özel teşebbüsleri sayılabilecek katılımları ile açılan birçok ticari sayfada oldukça fazla ticari faaliyet gerçekleştirilebilmektedir. Bu ticari faaliyetler arasına son zamanlarda ikinci el sektörünün faaliyetleri de katılmaktadır. Sahip olduğu geniş katılımcı kitlesi sayesinde büyük bir ikinci el pazarına dönüşen facebook ortamında ikinci el ürün alıp satmak mümkündür.

Facebook Marketplace ile artık 2. el eşyaları satabileceksiniz. Bu uygulama facebookun kendi geliştirdiği bir uygulamadır. Facebook eklentisi olarak işlev görecek olan bu uygulama sayesinde satmak istediğiniz ikinci el ürünlerinizi burada paylaşabilecek ve kısa sürelerde alıcılarına ulaştırma şansına ulaşacaksınız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst