gittigidiyor

Fallout Oyunu hakkında gelişen haberler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Mobil platformun gücünü görüyoruz.
[/h]DICE Summit sırasında Fallout 4’ün oyun yönetmeni olan Todd Howard sahneyi aldı ve Fallout serisinin yeni mobil oyunu olan Fallout Shelter’ı değerlendirdi. Todd Howard’ın açıklamalarına göre Fallout Shelter, mobil platformda oldukça popüler.
1435104814316-ds1-670x377-constrain.jpeg

DICE Summit sırasında konuşan Todd Howard, yaptığı açıklamalarda Fallout 4’ün toplam 4 milyar kez oynandığını belirtti. Todd Howard, Fallout Shelter’ın bu oynanış rakamı ile birlikte tüm Fallout oyunları arasında en çok oynanan Fallout oyunu olmuş oldu. Hatta tüm Fallout oyunlarının oynanış rakamları toplandığı zaman, bu rakamlar yine de Fallout Shelter’ın oynanış rakamlarını geçemiyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bethesda’nın geliştirdiği Fallout serisini beyaz ekranlarda görebiliriz. Todd Howard’ın Fallout filmi hakkında yaptığı açıklamalar haberimizde.


fallout.jpg
Bethesda’nın yöneticisi Todd Howard, GI.biz’e verdiği röportajda olası birFallout filmi hakkında görüşlerini bildirdi.
Todd Howard’a film hakkında sorular yöneltildiğinde bu soruların yıllardır sorulduğunu hatta fikir alışverişi yapıldığını söyledi. Bugüne kadar film konusunun resmi olarak duyurulmamasının sebebi olarak ise henüz cidden oyun kadar iyi olabilecek bir fikrin çıkmadığını söyledi.
Fallout filminin gelebileceğini, bu tür işlerin kendisinin elinde olmadığını belirtti. Fallout filmini daha önceden yapmış olsalardı Fallout 4’ü duyurduklarında insanların daha farklı düşüneceğini, filmin seriyi başka yönlere kaydırabileceğini söyledi.





Todd Howard kısaca Fallout filminin ancak çok iyi bir fikir bulduklarında geleceğini, çıtayı çok yüksek tuttuklarını söyledi. Hali hazırda yaratmak istedikleri evreni oyunlarda yaratmışken filmde ne gibi farklılıklar olacağı büyük bir sorun.
Oyun sektörünün sinema sektörüne doğru geçişinin Warcraft filminin çıkışının ardından şekilleneceğini söyleyebiliriz. Daha önce birçok oyunun filmi çekilmiş fakat bir çoğu beklenen başarıyı elde edememişti. Warcraftfilmi belki de oyunların daha kaliteli bir biçimde beyaz perdeye aktarılmasında öncülük edebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst