gittigidiyor

Far Cry 5 eşli oyun modunu oynarken, hikaye sadece kurucuda ilerleyecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Far Cry 5 eşli oyun modunu oynarken, hikaye sadece kurucuda ilerleyecek

Oyuna katılan diğer herkes basit bir yandaş olacak.





Far Cry 5 hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre, çevrim içi olarak arkadaşlarına katılabilecek, beraberce düşmanlar öldürebilecek, görevlerini tamamlamasında ve hikayede ilerlemesi konusunda yardım edebileceksiniz. Fakat bütün bu emeklere bir karşılık olarak en azından ufak tefek ödüller bekliyorsanız, şansınıza küsmenizi rica edeceğiz. Zira, her ne kadar uğraşırsanız uğraşın, elinize geçecek olan tek şey, koca bir hiç.


FC5_Announce_Vista_1495742794.jpg

Yani, elbette birileri bir şey kazanacak, ama kazanan tek kişi o çevrim içi oyunun kurucusu olacak, oyuna katılan diğer herkes sadece basit birer yandaş olacak, daha fazlası değil. Ubisoft‘un bu kararı almasının arkasında yatan sebep belirtilmedi maalesef, fakat büyük bir oyuncu kitlesinden tepki görecekleri kesin. Küçük de olsa belki bir ihtimal, Far Cry 5 tamamlandığında elimize geçecek olan oyunda her oyuncunun ödüllendirileceği bir sistem olur ve en azından emeklerimiz boşa gitmez.
27 Şubat 2018 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarını kullanan oyuncularla buluşacak olan Far Cry 5‘te kuleler ile küçük haritayı görmeyeceğimiz Ubisoft tarafından daha önceden belirtilmişti. Yani, oynanış konusunda yenilikler ve değişikliklere başvurulmuş bir Far Cry 5göreceğimizi Ubisoft‘un bu duyurusundan çıkarabiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst