gittigidiyor

Far Cry 7 gözüktü

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ubisoft son dönemde iptal edilen oyunlar ve işten çıkarmalarla gündeme gelse de firma işlemeye devam ediyor. Ortaya çıkan bir habere göre Far Cry 7 için geliştirmeler yapılıyormuş ve oyun Alaska'da geçecekmiş.

Far Cry 7 ufukta gözüktü​

Far Cry'nin eski yöneticilerinden Dan Hay firmadan ayrılana kadar tek oyun olarak planlanmasını düşünse de Far Cry 7 iki farklı yapım olarak karşımıza çıkacak. Biri hikaye modu diğere de çoklu oyuncu modu. Tek oyunculu proje Project Blackbird, çoklu oyunculu oyunun ise Project Maverick olarak adlandırılmış.



Far Cry 7 ufukta gözüktü



Çoklu oyuncu versiyonu Project Maverick, Alaska'nın vahşi doğasında geçecekmiş. Tür olarak da yağmacı-nişancı yapıda olacağı bildiriyor. Tahminimizce, daha önceki oyunlarda co-op mod olarak ortaya çıkan çoklu oyuncu deneyimi oyuncuların ilgisini çok çekmiş olmalı ki, Ubisoft onu tamamen ayrı bir oyun olarak karşımıza çıkarmaya niyetli. Kişisel tahminim, sektör trendlerine baktığımızda, bu yapımın ücretsiz olarak dağıtılacağı yönünde.

Elbette tüm bunların bir söylentiden ibaret olduğunu da düşünebilirsiniz. Ancak Ubisoft'un son dönemde iptal ettiği oyunları ve işten çıkarmalarını göz önüne alırsak, firmanın yeniden gündemde iyi bir rol alabilmesi için yeni başlık ve içerikleri açıklaması da yakındır.

merlinin kazanı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst