gittigidiyor

Fatih Terim'den Mehmet Demirkol'a: "Sen kimsin?"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
14 Ekim 2015 Çarşamba

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mehmet Demirkol'a ağır bir göndermede bulundu.

rRVM53.jpg


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'ya mucize şekilde katılma hakkını elde etmemizin ardından, Mehmet Demirkol'a sert bir göndermede bulundu.

Maç öncesi basın toplantısında Demirkol'u işaret ederek, "çapaları, çupaları bırakalım artık" demesinin ardından, Çek Cumhuriyeti maçındaki oyunu beğenmediğini açık açık söyleyen Demirkol'a, "Sen Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yeniyorsun, sen kimsin de beğenmiyorsun ya?" şeklinde mesaj gönderdi.

Terim ayrıca, basının elemelerdeki tutumu ile ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir açıklama yapacağını da ifade etti.
 

dragon22

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2015
Mesajlar
199
Tepkime puanı
51
Puanları
28
Konum
merkez
iyi yine mehmet demirkol hafif bir zılgıtla kurtulmuş....zamanla fatih terimi eleştiren osman tamburacıya telefon açan terim senin bıyığını si....im dediği için mahkemelik olmuştular...türk basını çok dengesiz kimliksiz bir basın..basın mensuplarına defalarca gider yapan mimikleriyle tavır içinde olan bir antrönerle birileri tartışırken bir grupta ayakta alkışlıyor......ayrıca fatih terime rağmen avrupa şampiyonasına giden m.takımı kutlarım...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst