gittigidiyor

Fatih Terim'i dinlemedi! Şimdi ortada kaldı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
13 Kasım 2015



Türk kökenlerine rağmen Belçika Milli Takımı'nı seçen Adnan Januzaj bugünlerde pişman...

jjO2Mj.jpg


Manchester United'da yıldızı parladıktan sonra bir anda Avrupa futbolunun gündemine oturan Januzaj, o dönemde hangi milli takımı seçeceği konusunda da tartışmaların odağında yer almıştı. 2014 yılında Belçika'yı seçen oyuncu kökenleri nedeniyle, Arnavutluk, Türkiye ve hatta Kosova'yı seçme hakkına da sahipti.


Ancak 20 yaşındaki oyuncu doğum yeri olan Belçika'yı seçmiş ve 'Şeytanlar'ın yeni projesinde bir parça olmak istemişti. İlerleyen günler ise Adnan'ı hayal kırıklığına uğrattı. MANU'da tutunamayan ve sezon başında Borussia Dortmund'a kiralanan kanat oyuncusu, ligde sadece 5 maçta forma şansı bulabildi.

Performansı istenen düzeyde olmayınca Belçika'nın İspanya ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna alınmayan Adnan, U21 Milli Takımı'nın davetini de kendisi kabul etmeyince adeta 'takımsız' kaldı.

TERİM 'UĞRAŞIYORUZ' DEMİŞTİ

Fatih Terim 2014 yılının Mart ayında katıldığı bir televizyon programında Adnan Januzaj'ı Türkiye'ye kazandırmak istediklerini şu sözlerle anlatmıştı:

"Manchester United forması giyen Adnan Januzaj'ı milli takıma almak için uğraşıyoruz. Oyuncunun istemesinden çok şartların da uyması lazım."

Fatih Terim'in yeni Türkiye Milli Takımı projesi için düşündüğü, ailesi ile de görüştüğü ancak kendi kararı nedeniyle Ay-Yıldızlı formayı giymeyen Adnan'ın, EURO2016'da da forma giymesi zor görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst