gittigidiyor

Fatih Terim'in sözleşmesi hazır

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,987
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=2]Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yılbaşından önce Fatih Terim'in sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.[/h]
7_gs-haberleri-fatih-terimin-sozlesmesi-hazir_160789383216.jpg


Mustafa Cengiz emri verdi… Galatasaray’ın hem hukuk, hem de mali işlerinden sorumlu ekibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fatih Terim için yeni sözleşmeyi hazırladı. Hali hazırda 18 milyon TL alan Terim’e, döviz kuru da göz önüne alınarak önümüzdeki 3 yıl için yıllık 20 milyon TL ödenmesi uygun görüldü. Bu şekilde kimsenin mağdur olmaması sağlandı.
Hazırlanan sözleşmede ayrıca şampiyonluklar ve Avrupa’da başarılar için ayrı ayrı bonuslarında bulunduğu bildirildi. Ocak ayında Terim’in istediği transferleri yapmak için kolları sıvayan Başkan Mustafa Cengiz’in hazırlanan sözleşmenin br kopyasını Terim ve avukatına göndereceği, yeni yıldan önce imzaların atılması için ısrarcı olacağı öğrenildi.
Özellikle son dönemde ortaya atılan Bosna iddiasının Terim’in sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili olduğu Başkan Cengiz’e anlatıldı. Dünyanın pek çok yerinden hem kulüp hem de milli takım seviyesinde Terim’i izleyenlerin olduğundan bahsedildi.
Kaynak: Fotospor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst